≫ 

Sećate li se seksi Majke Prirode zbog koje su svi bez daha gledali kviz "Ćao Darvine"?

Marinka i Ognjena ste obožavali u "Ćao Darvine", a sećate li se devojke koja je imala ulogu Majke prirode?

  • 3
Milica Nastić Majka priroda Ćao Darvine Printskrin: TV Pink

TV Pink je tokom 25 godina postojanja iznedrila, između ostalog, brojne televizijske formate koji su bili veoma popularni među publikom. Jedan od njih je sasvim sigurno neobičan kviz "Ćao Darvine" koji se od 2007. godine emitovao na ružičastoj televiziji.

Koncept kviza "Ćao Darvine" zasnivao se na takmičenju dve ekipe, koje se razlikuju po nekoj specifičnoj karakteristici - polu, težini, seksulanoj orijentaciji, zanimanju, pa smo tako mogli da vidimo takmičenje bildera protiv manekena, studenata protiv penzionera, ali i Srba protiv Crnogoraca.

Majka Priroda, cao Darvine Plakat za "Ćao, Darvine", Foto: Promo/Pink TV

Dve ekipe su se takmičile u raznim disciplinama koje zahtevaju veštine, ali i hrabrost, pa su tako neki zadaci podrazumevali da takmičar uđe u prostoriju sa insektima ili zmijama, ili nešto manje opasno - da izvedu erotski ples.

Osim neobičnog koncepta kviza, popularnosti kviza doprineo je i voditeljski tandem, članovi popularne grupe "Flamingosi" i veliki prijatelji Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj. Njihov šarm i duhovitost, te često komični razgovori sa takmičarima ali i međusobna doskočice, osvojile su naklonost publike i učinile kviz "Ćao Darvine" jednom od najgledanijih emisija na TV Pink.

Majka Priroda, cao Darvine Milica kao Majka Priroda, Foto: Promo/Pink TV

Međutim, malo ko se seća da je se u emisijiama, u skladu sa imenom "Ćao Darvine", pojavljivala i lepotica koja je imala ulogu Majke Prirode. U pitanju je Milica Nastić, danas Obradović, koja je zračila lepotom. U emisijama nije progovarala, sedela je na tronu i imala jednu ulogu - da bude lepa.

Upravo je Milica, kojoj je i dan-danas ostao nadimak Majka Priroda, bila razlog što su muškarci bez daha pratili svaku peizodu kviza "Ćao Darvine", iščekujuću da je vide na sceni.

Ovakav koncept emisije se do danas nije ponovo pojavio na našim prostorima, a da li se vi sećate čuvene Majke Prirode i kviza "Ćao Darvine".

Inače, Milica Nastić se nakon uloge Majke Prirode udala za fudbalera Ivana Obradovića sa kojim je potom dobila sina.

Jednom prilikom Nataša Šavija ispričala je kako ju je Adem Ljajić ostavio baš zbog Milice Nastić.

- Adem mi je slomio srce. Ostavio me je zbog milice Nastić. Bio je u paralelnoj vezi sa mnom i sa njom. Javnost zna da je ona manekenka i "Majka priroda" koja je sada udata. Inače ja sam se sa Ademom viđala dva meseca, a kasnije kad me je ostavio, saznala sam da ima devojku i da se viđao i sa mnom, a to je bila Milica - rekla je Nataša.

Poslednja javna fotografija Milice Nastić:

Milica Nastić Obradović Milica Nastić Obradović, Foto: Facebook/milica.nastic.9

VIDEO: Amidžić otkrio pravu istinu o gostovanju Ane Sević kod njega u emisiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloboda!

    4. jul 2019 | 16:02

    Pa gde bolan da se ponovo pojavi ovaj kviz kad 24h ne skida sa nacionalne frekvencije zadrugu. Hvala Bogu pa imam u kući dva televizora pa na drugom gledam RTS, ali ni on nije bolji, ali barem uveče ima neki dobar film i dokumentarac da se pogleda. I sećam se ovog kviza. Najjzalije mi je Marinka Madžgalja večitog dečaka imao je harizmu... Svaka emisija ili kviz i ako su dosadni on je umeo da ubaci neku vedrinu. Pokoj mu duši. Nije zaslužio takvu smrt!

  • Reksona

    4. jul 2019 | 16:03

    Maki naš😟 Nadam se da si na boljem mestu.

  • Mister Y

    4. jul 2019 | 17:22

    Наравно да се сећам лепа девојка и згодна,моја маленкост је учествовала у овом квизу. Штета што нема више оваквих емисија осим ријалитија .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA