≫ 

Nakon "Miligrama", krenuo je sa solo karijerom: Poslušajte novu pesmu Alena Ademovića (VIDEO)

Nekadašnji pevač grupe "Miligram" predstavio je pesmu "Evo Sunca"

  • 10
Alen Ademović Prinstkrin: Youtube/Alen Ademovic Official

Jedan od najboljih i najprepoznatljivijih vokala domaće muzičke scene, Alen Ademović pesmom "Evo Sunca" započinje solo karijeru! Godinama zaštitni znak grupe "Miligram" koji je pažnju javnosti privukao specifičnim načinom pevanja i vulkanskom energijom, okupio je oko sebe fantastičnu ekipu muzičara i saradnika i okrenuo novi list u karijeri.

Naslednik čuvenog Nina Ademovića je za svoj prvi spot-singl poverenje poklonio najboljima! Pesmu autorski potpisuje provereni hit-mejker Bane Opacic dok je za video resenje bio zaduzen Vuk Protić, reditelj brojnih spotova Seke Aleksić, Baneta Mojićevića, Neleta Karajlića i drugih.

- Sa ovoliko iskustva koliko sada imam i sa glasom koji me, Bogu hvala, odlično služi, bilo je samo pitanje vremena kada ću uraditi nešto za sebe. Sada su se sklopile sve kockice. Veći deo benda i dalje svira sa mnom, tu su novi autori, novi saradnici, sveža krv i fantastična je atmosfera u ekipi. Svi smo orni za nešto novo i jedva čekamo da zasviramo pred publikom! - rekao je Alen

Pesma simboličnog naziva "Evo Sunca" samo je uvod u čitav niz novih hitova kojima će Alen tek obradovati slušaoce i pokazati zasto važi za jednog od najboljih pevača i zabavljača kod nas!

Leto će, naravno, provesti radno promovišući novu pesmu ali se, dodaje, nada da će uhvatiti malo vremena da sa porodicom negde otputuje na kratko!

- Znam da nije praksa da se pesme izbacuju u sred leta i da retko ko to radi ali je "Evo sunca" baš u skladu sa ovim vremenom i raspoloženjem koje je, složićete se, leti na najvišem nivou. Ovo je pesma za uživanje u vrelim letnjim noćima ali ce dobro doći i u hladnijim danima. Znači, za sva vremena...hahaha.... - zaključio je Alen.

Pogledajte spot za pesmu "Evo Sunca" Alena Ademovića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA