≫ 

Manijak koji progoni Cecu pre 6 meseci upao u salon njenog frizera sa nenormalnim zahtevom

Progonitelj je upao kod pevačicinog saradnika tražio je da hitno uradi jednu stvar

  • 2
Ceca Foto: Nikola Tomić

Pre nekoliko dana izvesni O. L. upao je u vilu Cece Ražnatović na Kipru, a sada su isplivali novi detalji.

Naime, pre šest meseci, osoba koja se predstavila kao blizak prijatelj Ražnatovićeve upala je u frizerski studio u kom radi frizer Stevan Radivojević, koji sarađuje sa folk zvezdom, i od njega je tražila da ga odvede kod Cece i to hitno. Međutim, radnici u salonu odmah su primetili da nešto nije u redu.

- Prvo je zvao na poslovni telefon i predstavio se kao Cecin prijatelj sa Kipra. Rekao je da želi da dođe u salon kako bi se ošišao. Nekoliko dana kasnije pojavio se i tražio da ga hitno odvedu kod Ražnatovićeve jer želi da je vidi. U tom momentu Ceca je bila na putu, a po fizičkom stanju čoveka radnici salona zaključili su da uopšte nije prijatelj blizak pevačici, već da se radi o progonitelju koji već mesecima uznemirava Cecu - objašnjava izvor blizak porodici folk zvezde.

Ceca i Bogdana, Anastasija Ražnatović, rođendan Ceca, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, izvesni O. L. nedavno je ušetao u dvorište Cecine vile na Kipru, ušao u kuću u kojoj je boravio nekoliko dana i imao je nameru da tu i ostane pod objašnjenjem da je "Ceca njegova žena".

Ovim povodom Ceca se oglasila za Telegraf.rs, rekavši da očekuje da čovek odgovara jer progoni i nju, i njene bližnje.

- Istina je da me proganja bolestan čovek, očekujem od nadležnih organa da bude lišen slobode, jer je čovek opasan. Proganja, kako mene, tako i ljude iz mog okruženja - rekla je Ceca.

VIDEO: Snimak napada na Cecinu kucu

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA