• 14

"Džeja više niko ne zove, a biće im žao": Boban Rajović o kolegama, Lukasu i onima koji mu duguju

- Lukasu je dozvoljeno sve. Čak sam i ja više puta mogao da budem negativno iznenađen, ali me je hiljadu puta i obradovao - rekao je pevač otvoreno

  • 14

Boban Rajović, koji je nedavno snimio pesmu "Nogu pred nogu", od koje ima velika očekivanja budući da je tri puta menjao aranžman i jedan spot bacio u vodu, kako kaže, te da se dosta toga iskomplikovalo, progovorio je o svojim kolegama, tome ko mu duguje novac, sa kim je u svađi, a zatim je spomenuo i Acu Lukasa.

Možda i najveći Bobanov hit, njegovu ličnu kartu "Usne boje vina", radila je Marina Tucaković, a pevač je otkrio da za njega Marina ima posebno mesto u njegovom životu, te da je bio sa njom u kontaktu tokom teškog perioda kroz koji je prolazila.

- Dopisivali smo se. Kasnije sam se sklonio, jer sam znao da joj je potreban mir. Marinu mnogo volim. To je žena koja ostavlja poseban trag. Mnogo jednostavna za saradnju, a usput maestralna. Okrenula mi je život tom pesmom, skroz - izjavio je Rajović.

Boban Rajović, Zurka emisije Premijera

Boban Rajović/ Foto: A. Nalbantjan

Boban je već duže vreme među najplaćenijim domaćim izvođačima u inostranstvu, a tu su i njegove kolege Mile Kitić, Nedeljko Bajić Baja, Aca Lukas i Đani. Ipak, pevač je priznao da ima i onih koji mu duguju novac.

- Pa ima ih... Tu temu nisam potezao ni u širem krugu prijatelja, a kamoli javno. Neka je njima na čast, ne očekujem da će mi vratiti.

S obzirom na to da je u poslednje vreme jedna od glavnih tema svađa Lukasa i Pejovića, i Boban je upućen u priču, a na pitanje zbog čega se njih dvojica više ne druže, rekao je sledeće:

- Nikada to ne bih rekao, jer nije ljudski i ne bih izigrao nečije poverenje. Možda i ja jednom planem na nekog kolegu, pa se sretnemo za godinu-dve i rešimo stvar. Voleo bih da oni to reše. Lukasu je dozvoljeno sve. Čak sam i ja više puta mogao da budem negativno iznenađen, ali me je hiljadu puta i obradovao. Lukas je Lukas, treba ga prihvatiti takvog kakav je. Ne posedujem trunku ljubomore i mogu da kažem da je on za mene broj 1 - iskreno je rekao Boban.

Aca Lukas

Aca Lukas/ Foto: Nikola Tomić

Iako će mu mnogi verovatno zbog ovoga zameriti, Bobana to ne opterećuje.

- Nije me briga. Ko može to da mi zameri? Aca je toliko stadiona i Arena pokorio i znam da će opet to da uradi. Toliko je padao, pa se vraćao, ali opet kažem - to može Lukas.

Boban se u svojoj karijeri može pohvaliti i duetskom pesmom sa Džejom, koji se nedavno žalio kako je mnogima pomogao, a danas ga se ti ljudi i ne sete.

- Svi treba da poštujemo i njegov život i karijeru. Njemu treba zažmuriti na neke stvari, jer to je legenda! Mnogi treba da ga pozovu, da pitaju kako je, da pričaju s njim... Jednog dana će im biti mnogo žao - zaključio je Boban.

Amidži šou, Boban Rajović, Džej Ramadanovski

Boban Rajović i Džej Ramadanovski/ Foto: A. Nalbantjan

Pevač je nedavno proslavio sinu rođendan, a neretko javno ističe da je veoma ponosan što su mu deca izrasla u divne ljude.

- Anđela završava fakultet u Americi, Ivana u Danskoj. Andrija je sportista. Ponosan sam na njih i hvala mojoj Dragani, koja ih je tako vaspitala. Bog nam je dao dobra stvorenja - istakao je pevač.

VIDEO: Boban Rajović priredio gala proslavu povodom punoletstva svog sina

(Telegraf.rs/Kurir.rs)

Komentari

  • Johan

    Ti Rajovicu njima dvojici možes samo cipele da cistis a o pevanju nemas pojma samo blejis

  • Ja

    Vazno je da tebe zovu...

  • MAKI

    o tome kome je on dužan na estradi , to ne pišete retko antipatičan lik, folirant

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima