"Neću ga ja strpati u zatvor, već njegov postupak": Goca Tržan otkrila sve detalje o bivšem mužu

- Ne pada mi na pamet da išta oprostim, jer meni niko ništa u životu nije oprostio niti dao, već sve što imam krvavo sam zaradila i krvavo zaslužila - izjavila je Goca

  • 14

Pevačica Goca Tržan tužila je bivšeg muža Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu zbog toga što joj ne plaća alimentaciju.

Pevačica je priznala da Marinkoviću neće dati nikakav novac i da samo traži prava svog deteta.

- Država bi trebalo da napravi fond za samohrane majke koje ne uspevaju da naplate dugovanja od očeva - rekla je Goca.

Pevačica od razvoda, 2011. godine od Ivana nije dobila nikakvu pomoć za ćerku, pa ni alimentaciju koja je propisana zakonom.

Goca Trzan, Ivan Marinković Goca Tržan i Ivan Marinković/ Foto: A. Nalbantjan, Youtube/Parovi TV HAPPY

- Tako je, nijednu uplatu od Ivana Marinkovića, i te tužne priče da ja hoću njemu da uzmem nešto jesu gluposti na koje nasedaju krezave osobe koje misle da pare trebaju meni, a zapravo to su pare našeg deteta. Od tih priča mi se povraća. Kamata ide svake godine i ja planiram to da naplatim. Ne pada mi na pamet da išta oprostim, jer meni niko ništa u životu nije oprostio niti dao, već sve što imam krvavo sam zaradila i krvavo zaslužila. Prema tome - ne praštam ništa - izjavila je Goca.

Pevačica ističe da se sa Ivanom nikada ne bi videla da nemaju dete i da će se za svoju ćerku i njena prava boriti do kraja.

Goca Tržan Goca Tržan, Printskrin: Youtube/Goca Tržan

- Naravno, neću ga ja strpati u zatvor, već njegov postupak. Ako ne plaćaš Infostan, dođu izvršitelji i naplate šta si dužan. E, pa, što moje dete ima manje pravo? Sve žene treba da daju primer svom detetu kako da se sutra bori za sebe - ako digneš ruke i popustiš i ne tražiš pravo, onda daješ primer deci da neko može da ih maltretira, a to nije u redu - zaključila je Goca.

VIDEO: "Raša i ja ćemo se poigrati, volim da bodem gde ne bih smela"

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA