≫ 

Verica Rakočević je starija od Brene, a i od Nede: Kojoj bolje stoji bikini? (FOTO)

Za mnoge od njih koje su zagazile ili su na pragu sedme decenije, vreme kao da je stalo

  • 31
Brena, Neda, Verica Foto: Nikola Tomić/Instagram/lepabrenaa/Facebook/veljko.kuzmancevic

Iako su duboko zagazile u sedmu ili osmu deceniju, pojedine naše javne ličnosti mogu se pohvaliti sjajnim izgledom na kojem im često pozavide i duplo mlađe žene. Među onima koje se rado skidaju u kupaći kostim i nemaju problema da pokažu svoje telo u oskudnom izdanju su: Verica Rakočević, Neda Ukraden, Suzana Mančić...

Modna kreatorka Verica Rakočević (71) definitivno odlično nosi svoju 71 godinu (da, dobro ste pročitali) i nema ni najmanji problem sa skidanjem u kupaći kostim. Svojom poslednjom fotografijom u jednodelnom kostimu mnoge je ostavila u čudu, a i sve češći su komentari da joj godine ne mogu ništa. Da li je to zbog zdravog načina života, mlađeg supruga ili, pak, nečeg drugog - zaključite sami.

Verica Rakočević Verica Rakočević/ Printskrin: Instagram/sasa_milojkovic

Neda Ukraden (68) iz godine u godinu najduže odmara u Crnoj Gori, gde u svom malom raju uživa sa porodicom, a najviše vremena provodi sa unukama. Redovno gledamo Nedine slike sa Crnogorskog primorja i svake godine ne nalazimo joj apsolutno nijednu manu. Nedavno je boravila i u Hrvatskoj, odakle je i nastala jedna od njenih brojnih izazovnih fotografija sa plaže.

Neda Ukraden Neda Ukraden/ Foto: Instagram/neda.ukraden

Suzana Mančić (62) još je jedna estradna zvezda koja je u sedmoj deceniji - doduše, na samom početku - koja svoje godine odlično nosi i ponosno dokazuje da su pojedine žene "kao vino".

Suzana Mančić Suzana Mančić/ Foto: Instagram/mancic.suzana

Maja Volk (60) u januaru je proslavila jubilarni rođendan i poznata je kao neko ko istinski uživa u životu. Nedavno je našla pravu ljubav, stala na ludi kamen, a celo leto provodi sa svojom jačom polovinom u Grčkoj. Budući da je redovan korisnik društvenih mreža, i njene fotografije u kupaćem kostimu često možemo videti.

Maja Volk Maja Volk/ Foto: Instagram/majazmaja59

O Lepoj Breni (59) i njenom sjajnom izgledu suvišno je i pričati. Iako ne spada u grupu žena koje su u sedmoj deceniji, verujemo da će Brena i kada zakorači u nju (20. oktobra ove godine) izgledati baš kao vino, a kako i ne bi kada i te kako vodi računa o zdravom načinu života, redovno trenira, upražnjava jogu, opušta se na egzotičnim destinacijama i uživa u porodičnom životu.

Kako kažu, za Brenu je vreme stalo. 

Lepa Brena Lepa Brena/ Foto: Instagram/lepabrenaa

VIDEO: Toples Elizabet Harli (52)u bazenu je melem za oči:

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Greskom plus

    8. jul 2019 | 21:24

    68 godina mi je. Senka i olovka za oci, ponekada karmin. Jos uvek se za mnom okrecu, kazu "brutalno lepa". Nisam debela, ima me. Ne bi se fotografisala u kupacem, ni slucajno. Kada pored sebe vidim lepu, setim se i moje nekada. Mladost je lepa, starost je otuzna. Dzaba ovim navedenim sve, ipak su one kao i ja ostarile.

  • Rada475

    8. jul 2019 | 18:07

    Lepo izgledaju za svoje godine. Ali...zenama koje imaju novce za liposukcije sala, korekcije razne i nije bas tesko da to postignu. Divim se samo "obicnim" zenama, bez toliko novaca, koje rade, kuvaju, ciste, spremaju, ugadjaju...i opet zadrze fantastican izgled. Ipak, sacuvati zdravlje je najvaznije!

  • Vlada

    8. jul 2019 | 13:24

    A nijednoj brate dragi...Svaka cast ali babe su babe i kraj price....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA