≫ 

Branka Sovrlić o tituli seks-simbola: Pokazivala sam svoje telo, a suprug nije bio ljubomoran

Pevačica i dalje vredno radi i snima, iako kaže da ima dovoljno novca i nije joj neophodno da nastupa

  • 7

Svaki put kada se Branka Sovrlić (62) pojavi na nekom događaju, svi komentarišu njen izgled, a poznato je da je još u doba stare Jugoslavije među muškarcima važila za seks-simbol i da je devedesetih godina bila jedna od najpoznatijih folk pevačica. I dan danas važi za jednu od najlepših i najnegovanijih estradnih umetnica.

- Ma, ja jesam bila seks simbol i volela sam pokazivati svoje telo, a moj suprug je voleo da ja budem takva i nije uopšte bio ljubomoran - rekla je Branka, koja iza sebe ima uspešnu karijeru, ali i dalje redovno nastupa i snima, a sa suprugom Sadikom Pašićem u srećnom braku je duže od tri decenije.

- Često pišu da sam se povukla sa estrade, što nije tačno. I dan danas snimam, svugde me zovu, ali ja imam dosta novca i ne moram da nastupam - istakla je pevačica, a potom priznala i da li je nešto radila na sebi, s obzirom da je već na prvi pogled primetno da je jako negovana i da veoma vodi računa o svom izgledu.

Branka Sovrlić Branka Sovrlić/ Foto: Nikola Tomić

- Još uvek nisam. Ma, ja sam mačka i po, ali to ne znači da neću. Pa treba se zategnuti - kaže Branka, koja nema ništa protiv estetske hirurgije, ali u određenim godinama i ukoliko će se neko zbog toga bolje osećati.

Pevačica ne krije da živi luksuzno zahvaljujući vrednom radu i nje i njenog supruga, te njih dvoje danas mogu da se pohvale impozantnom imovinom.

- Moj suprug je iz ugledne porodice, radili smo ceo život i ne krijemo da imamo dosta stanova, kuća, antikvitete, ali ostali smo bez dece i svu pažnju usmeravamo jedno drugom - izjavila je pevačica.

Koncert Lepe Brene Branka Sovrlić/ Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    9. jul 2019 | 15:44

    Gordost-svaka druga rečenica je o novcu!

  • Lida

    9. jul 2019 | 16:22

    Mozda nije lepo sto ovo pisem ali stace vam sve to kad nemate ono najvrednije zbog koga se sivi. Mi nemamo stanove i kuce i neznam sta ali bogati smo,imamo tri sina i cerku i cetvoro unucica i sreni smo. Vama zelim jos vise tog bogatstva

  • Aaaa

    9. jul 2019 | 16:09

    I sta cete s kapitalom???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA