≫ 

Evo kako je Nikolija reagovala kada je saznala da će njena mama Vesna Zmijanac doći na njen nastup

- Tvoja mama Vesna Zmijanac je sinoć ovde isto nastupala, rekla je da će se večeras pojaviti, da će se maskirati da je ne vidiš, jer se plašiš da ćeš imati tremu, s obzirom da će prvi put biti na tvom nastupu. Kako bi reagovala kada bi je videla u prvom redu? - glasilo je pitanje našeg novinara

  • 0

Nikolija Jovanović bila je jedna od zvezda drugog dana festivala "Ulaz". Ona je pred svoj nastup razgovarala sa novinarima, a na licu mesta bila je i ekipa portala Telegraf.rs. Budući da je njena majka Vesna Zmijanac najavila da će biti na njenom nastupu. nas je interesovalo kako bi u tom slučaju Nikolija reagovala, kada bi ugledala svog roditelja u publici.

- Tvoja mama Vesna Zmijanac je sinoć ovde isto nastupala, rekla je da će se večeras pojaviti, da će se maskirati da je ne vidiš, jer se plašiš da ćeš imati tremu, s obzirom da će prvi put biti na tvom nastupu. Kako bi reagovala kada bi je videla u prvom redu? - glasilo je pitanje našeg novinara.

Festival Ulaz, Nikolija Jovanović Nikolija Jovanović Foto: Nikola Tomić

- Eto vidiš, sada si mi otkrio tajnu, tako da ću razmišljati. Sigurno je s namerom rekla da će se maskirati. Imaću dodatnu tremu - rekla je Nikolija kroz smeh.

Šta je još Nikolija rekla, pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA