≫ 

Pobednik 7. sezone Parova je Mladen Vuletić, a pravo iznenađenje je ko je osvojio 2. mesto (VIDEO)

Mladen Vuletić osvojio je nagradu od 30.000 evra

  • 17
Parovi, finale, Mladen Vuletić, Ivan Marinković Printskrin: TV Happy

Nakon nekoliko turbulentnih meseci, suza i smeha, svađa i borbi, Mladen Vuletić odneo je pobedu u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi". 

U vili Parova je u subotu, 13. jula, održano finalno veče rijalitija, a Nenad Marinković Gastoz došao je da uveliča finale sedme sezone "Parova". Njegovi favoriti nisu stigli do samog kraja, ali je Gastoz ipak poželeo sreću Ivanu Marinkoviću i Mladenu Vuletiću.

Parovi, finale, Mladen Vuletić, Ivan Marinković Mladen Vuletić pobednik sedme sezone Parova/Printskrin: TV Happy

Nakon burne i napete noći u kojoj je publika odlučivala ko će odneti pobedu još jedne uspešne sezone rijalitija, odlučeno je da je pobednik sedme sezone Mladen Vuletić, koji je odneo nagradu od 30.000 evra.

Drugo mesto osvojio je Ivan Marinković.

- Zahvalio bih se svim takmičarima koji su bili u ovoj sezoni, bilo ih je 80, a ne 74, imam spisak. Ovih mojih 10 meseci ne može niko da pobedi. Ko god da pobedi, zasluženo je - rekao je Ivan pre samog proglašenja pobednika, kada su on i Mladen ostali u samom finišu.

Mladen Vuletić, pobednik Parova Mladen Vuletić pobednik Parova/Printskrin: TV Happy

Mladenu je stavljena kruna na glavu, usledio je vatromet i šampanjac, pljuštale su čestitke, a slavlje je potrajalo sve do jutra.

Kako je izgledalo proglašenje pobednika, pogledajte na snimku u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    14. jul 2019 | 09:32

    Nisam niciji fan, niti sam glasala. Ali ipak mislim da je pobedu trebao odneti neko ko je od pocetka tu, ko je bio aktivan svo vreme. Ipak je Mladen bio diskvalifikovan, pa vracen.

  • Janko

    14. jul 2019 | 11:18

    Čitao sam da je ovaj što je pobedio izbačen zbog nasilja. Sad su ga proglasili da je pobedio. Kakva je to poruka za građane , pitaju li se ti psiholozi i ostali "stručnjaci" što ovo podržavaju. Nije ni čudo što skoro svaki dan neko nekoga ubije kad se nasilje podržava i nagradjuje kao u ovom slučaju. Umesto da nasilnik leži u zatvoru on se javno nagradjuje. Dokle će ovaj primitivizam, nasilje i nemoral biti glavna vest i najvažniji dogadjaj za javnost. Kako vaspitavati mlade. Koje su prave vrednosti. Škola ili ovaj primitivizam, nemoral I NASILJE. Dokle više sa ovim primitivizmom.

  • pedja

    14. jul 2019 | 10:41

    kakva televizija takav i pobednik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA