≫ 

Goca Tržan došla na suđenje, od Ivana opet ni traga ni glasa! Evo koje opravdanje je poslao (VIDEO)

- Danas je trebao da bude glavni pretres za krivično delo nedavanje izdržavnja. Ivan Marinković je već dva puta već pravosnažnom presudom osuđen zbog istog krivičnog dela - rekao je advokat

  • 14
Suđenje,  Ivan Marinković Goca Tržan Goca Tržan sa advokatom, Foto: ATA Images

Goca Tržan pojavila se na ročištu zakazanom za 11 časova u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, po tužbi za alimentaciju koju duguje njen bivši partner Ivan Marinković.

Međutim, Marinković se opet nije pojavio, a dok su do sada razlozi bili to što je boravio u rijalitiju, ovaj put sudu je dostavljeno opravdanje da ima stomačni virus.

Ivan duguje Goci oko 500.000 dinara alimentacije.

Ivan Marinković Ivan Marinković, Foto: Facebook/Ivan Marinković

Kako je rekao njen advokat, inače i pravni zastupnik Ognjena Vranješa, naredno ročište zakazano je za 12. septembar na istom mestu.

- Danas je trebao da bude glavni pretres za krivično delo nedavanje izdržavnja. Ivan Marinković je već dva puta već pravosnažnom presudom osuđen zbog istog krivičnog dela - rekao je advokat.

- Imamo popis imovine, imamo sve, imamo i blokadu računa. Za sada sud nije uspeo da sprovede izvršenje rešenja - dodao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    16. jul 2019 | 12:01

    Koliko puta moze da se ne dodje na sudjenje?Ranije je bilo dva puta,i onda policija radi svoj posao,rijaliti igrac se bas zeza........

  • Svasta

    16. jul 2019 | 12:46

    Cek da se oporavi od onih silnih batina dobijenih u rijalitiju...strasno!A Goco ti kao na pijacu da si posla tako obucena.Pa gde u papucama u sud i farmerkama.Ako nista neke cipelice na stiklicu bi barem izvukle stvar.Nista lose,samo mislim da se za institucije poput suda ipak treba malo drugacije obuci.Inace,veliki pozdrav i podrska za Gocu!!!!

  • Mile

    16. jul 2019 | 13:06

    Piši propalo nema ništa od para a u septembru svakako ulazi u parove osam ljigavac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA