≫ 

Majka klaberke Marije koja je izvršila samoubistvo poslala jaku poruku svima koji vole provod (FOTO)

- Poštovani vlasnici klubova, promovišite važnost brige o mentalnom zdravlju - predivna je ova mladost, sačuvajmo je - napisala je novinarka na svom Fejsbuk nalogu

  • 1

Anne Marie Alves-Ćurčić, novinarka i majka tragično preminule poznate beogradse klabing promoterke i manekenke Marije Ćurčić na društvenim mrežama uputila je jaku poruku i posvetila se borbi za podizanje svesti o mentalnom zdravlju.

- Dragi klaberi, letnja sezona je u punom jeku, Instagram i FB puni su vaših fotografija sa party-ja, matinea, aftera i after aftera. I sve je to zaista super, iskreno to mislim - poručila je ona i dodala:

Marija Ćurčić, majka An Mari, Anne Marie

Anne Marie Alves-Ćurčić sa ćerkom, Foto: facebook/Anne Marie Alves-Curcic

- Međutim, posmatrajući sve te fotke na kojima prepoznajem i neke koji su činili deo Choccomuffinove "ekipe", kako ih je zvala, imam potrebu da vam pre svega kažem da je život dragocen. Vodite brigu o sebi! Živite punim plućima poštujući i vrednujući sebe, ne pristajte na diktate polusveta, ma kako skockani i napucani bili. Gradite iskrena prijateljstva - dragocena su jer ih zapravo nema puno, ali traju za ceo život, i u dobru i u zlu - nastavila je.

- Pravite razliku između poznanika (makar bili i deo "ekipe") i onih kojima je zaista stalo do vas i koji će vam baš zbog toga bez ikakve zadrške reći ono što misle pa i po cenu da se naljutite (duboko u sebi, znaćete da vas vole, baš kao i vi njih). Jer, oni su ti kojima ćete moći da se poverite kad vam je teško. Oni su ti koji će vas uputiti, dati snagu da potražite pomoć stručnjaka, ako vam je potrebna.

- Jer, #VAZNOJE da imate svest o tome da nema tabua kada je mentalno zdravlje u pitanju, to nije nešto apstraktno, što nema dodira sa nama. Depresija, anksioznost nisu nešto što samo od sebe odlazi.

- Poštovani vlasnici klubova, promovišite važnost brige o mentalnom zdravlju - predivna je ova mladost, sačuvajmo je - napisala je novinarka na svom Fejsbuk nalogu kako bi bar na takav način pomogla svima koji prolazi kroz istu borbu koju je vodila njena ćerka.

Podsetimo, Marija Ćurčić je u novembru 2018. godine izvršila samoubistvo.

Marija se obesila kaišem o gelender na galeriji iznajmljenog stana u kojem je živela, u ulici Aleksandra Kostića u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA