≫ 

Bojan iz Leksington benda čeka drugo dete sa devojkom koja je nedavno oduševila sve! (FOTO)

- Aleksandra je dala ime ćerki, pa je meni prepustila odluku o tome kako će se sin zvati - dodao je Bojan, ali priznaje da odluku o imenu za naslednika nije još doneo

  • 7
Bojan Vasković

Foto: Marko Jovanović

Bojan Vasković (35) čeka drugo dete sa lepom suprugom Aleksandrom Jeličić, sa kojom je nedavno obeležio 4. godišnjicu braka!

Pevač Leksington benda sa Aleksandrom već ima ćerku Anđelinu, koja je rođena prevremeno, u 6. mesecu, zbog čega su i on i njegova lepša polovina prošli kroz ozbiljnu životnu dramu.

Na kraju je sve ispalo baš kako treba, a Aleksandra će kroz 4 meseca na svet doneti drugo dete, pošto je sada u 5. mesecu trudnoće.

Bojan Vaskovic Aleksandra žena, Leksington

Bojan i Aleksandra sa ćerkicom, Foto: Instagram/_mrs.vaskovic_

- Želela sam da se sve ustali, da uradimo nekoliko analiza, pa da onda sa svetom podelimo sreću. Budući da sam Anđelinu donela na svet u šestom mesecu trudnoće, odlučila sam da ubuduće o tačnim terminima ne govorim. Reći ću samo da se sinu nadamo krajem godine - rekla je Aleksandra za Story.

- Aleksandra je dala ime ćerki, pa je meni prepustila odluku o tome kako će se sin zvati - dodao je Bojan, ali priznaje da odluku o imenu za naslednika nije još doneo.

Bojan Vaskovic Aleksandra žena, Leksington

Aleksandra i Bojan sa ćerkom Anđelinom, Foto: Instagram/_mrs.vaskovic_

Inače, Aleksandra je nedavno oduševila pratioce na društvenim mrežama, prijatelje i verne fanove njenog muža, pošto je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

- U času kada stupam među članove lekarske profesije svečano obećavam da ću svoj život staviti u službu humanosti. Prema svojim učiteljima sačuvaću dužnu zahvalnost i poštovanje. Svoj poziv ću obavljati savesno i dostojanstveno. Najveća briga će mi biti zdravlje mog bolesnika. Poštovaću tajne onoga ko mi se poveri. Održavaću svim svojim silama čast i plemenite tradicije lekarskog zvanja. Moje kolege će biti braća. U vršenju dužnosti prema bolesniku neće na mene uticati nikakvi obziri, vera, nacionalnost, rasa, politička ili klasna pripadnost. Apsolutno ću poštovati ljudski život od samog početka. I pod pretnjom neću popustiti da se iskoriste moja medicinska znanja, suprotna zakonima humanosti. Ovo obećavam svečano, slobodno pozivajući se na svoju čast - poručila je tada Aleksandra, sa diplomom u rukama.

Bojan Vaskovic Aleksandra žena, Leksington

Aleksandra sa diplomom, Foto: Instagram/_mrs.vaskovic_

VIDEO: Zbog nje ne osećam umor: Bojan Leksington obožava svoju ćerkicu Anđelinu

VIDEO: Verila se lepa ćerka Bobana Rajovića, a pevač je za nju i budućeg zeta imao jasnu poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nananana

    17. jul 2019 | 10:43

    E , ovo je prelep par , jedan od najlepsih u Srbiji , a posebno na estradi , pored Ane Kokic i Nikole Radjena ( nažalost vise nisu zajedno ) , a ne ovo iz zadruge sto pojedinci favorizuju , naravno lazno kao i njenu pobedu i onog cinika iz brusa . Bojane i Aleksandra , sve cestitke i za diplomu i za buducu bebu , svaka čast , da sve bude u najboljem redu i da uživate sa svojom decicom u ljubavi i zdravlju .

  • Lexington

    17. jul 2019 | 10:09

    Toliko prizemni i normalni ljudi, divan primer svima ..

  • Magda

    17. jul 2019 | 10:15

    Puni sreće Bojanu i njegovoj porodici! Divne vesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA