≫ 

Albanci zabranili Cecine spotove!

U saopštenju su naveli i kako je "Ceca podržavala postupke svog bivšeg muža, ratnog zločinca Arkana, i paravojnih formacija na čijem čelu je bio"

  • 25
Ceca, Albanija

Foto ilustracija: Telegraf/Nikola Tomić/dosja.al

Javnom servisu Albanije (RTSh) stiglo je upozorenje od Albanskog tela za audio i video medije (AMA), zbog puštanja pesama srpske pevačice Svetlane Cece Ražnatović, prenose albanski mediji.

Reakcija ovog tela usledila je posle žalbi da je u programu namenjenom manjinama emitovan Cecin spot, a stav AMA jeste takav da je srpska pevačica "više puta bila na čelu anti-albanskih istupa protiv Kosova", te da je "ranim pesmama inspirisala zločine u Bosni i na Kosovu".

Iz AMA su naglasili kako je program za manjine na RTSh namenjen promociji solidarnosti i prijateljstva među narodima i kulturama, te da tu nema mesta osobama koje promovišu suprotne vrednosti.

Ceca Arkan zabrana pesama Albanci

Jedan od tekstova tamošnjih medija, Printskrin: dosja.al

Takođe, u saopštenju su naveli i kako je "Ceca podržavala postupke svog bivšeg muža, ratnog zločinca Arkana, i paravojnih formacija na čijem čelu je bio".

Ono što im je dodatno zasmetalo jeste činjenica da je Ceca pre nekoliko meseci imala koncert u Severnoj Mitrovici, a albanski mediji preneli su saopštenje u kojem se navodi kako je Ražnatovićka time "plasirala političke poruke protiv države Kosovo".

Takođe, portal dosja.al spomenuo je i Anastasiju Ražnatović, napisavši kako ima profil na društvenim mrežama na kojem se hvali luksuzom, iako Anastasija apsolutno nije deo ove priče niti teme.

VIDEO: Veljko pobedu posvetio majci, sestri, ženi ali i ocu za koga je imao nikad emotivniju poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MZ

    17. jul 2019 | 11:44

    Pa normalno.Zabranio bi isto i u BIH

  • Bg

    17. jul 2019 | 11:47

    Samo napred Kraljice moze da te mrze pevaj I mi pevamo sa tobom

  • Hahaha

    17. jul 2019 | 12:54

    Sad se žena baš mnogo potresla, neće ni ručati danas.... To je samo znak nemoći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA