≫ 

Dragana stigla u Centar za socijalni rad da se bori za dete, Siniša od nje traži alimentaciju!

Siniša je tražio starateljstvo nad sinom Jovanom, što je Draganu pokrenulo da se bori, pa mu je odgovorila protivtužbom i krivičnom prijavom

  • 17
Dragana Mitar

Dragana Mitar, Foto: Marko Jovanović

Dragana Mitar došla je u Centar za socijalni rad u Beogradu, dok njen još uvek zakoniti muž Siniša Dragutinović treba da se pojavi nešto kasnije, obzirom na to da ima izrečenu meru zabrane prilaska Dragani.

Mitarova je prilično uznemirena došla na razgovor, pošto u Centru za socijalni rad treba da se dogovore o modelu starateljstva nad sinom Jovanom.

Siniša je tražio starateljstvo nad sinom Jovanom, što je Draganu pokrenulo da se bori, pa mu je odgovorila protivtužbom i krivičnom prijavom.

Siniša od Dragane traži da za dete plaća alimentaciju od 20.000 dinara.

Radi se o tome da mi je stigla tužba gde želi da mi uzme dete, a ja sam njemu odgovorila protivtužbom i krivičnom prijavom zato što sam ga mesec dana nakon "Zadruge 2" prijavila za svađu u kući i onda sam rešila da aktiviram prijavu. Idem u socijalno u sredu. On predlaže da se razvedemo i da dete bude kod njega. Ja sam bila u šoku! Mene je on dovezao u "Zadrugu 2" kad sam ulazila, i u januaru je bilo sve ok - rekla je Dragana 13. jula.

Dragana Mitar

Dragana Mitar, Foto: Marko Jovanović

- Ja sam imala poruke i pre "Zadruge". Mi smo imali i prošle godine rasprave... U smislu, pošalje mi neku sliku iz novina i napiše mi: "Ovako ćeš i ti da završiš". Rešila sam da reagujem na vreme, da mi ne bi vileneo tu po kući. Imam sve to u telefonu. Ja sam to sve dala advokatu, udario mi je na dete, na slabu tačku! On mi je tražio i da mu platim alimentaciju od 20.000, gde on meni određuje model kako ću da viđam dete, sredom tri sata, u njegovom prisustvu i svaki drugi vikend, i letnji i zimski raspust... Taj film neće gledati! Odlučila sam da sve izbacim na površinu, mislila sam da ga zaštitim zato što je otac mog deteta, ali ćemo se sada terati. Ja sam ga posle "Zadruge 2" prijavila policiji, mesec dana po izlasku, i rekli su ako nije ništa alarmanto, da mogu da povučem... Ali mi je advokat rekao da pokrenem to. Mi smo podneli zahtev za razvod posle "Zadruge" i pošto sad kači leto, to će biti ili septembar ili oktobar, a dete će biti kod mene. A on smišlja meni iza leđa - objasnila je tom prikom Dragana.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) on

 

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    17. jul 2019 | 12:28

    Opet ce baba i deda da ga cuvaju dok ti budes isla u Novi Pazar i po splavovima. Ako nemas para za izdrzavanje onda prodaj skupi auto i kupi punta.

  • FANTOM

    17. jul 2019 | 12:37

    Daj mu bre dete, jer ti si daleko od majke! Idi opet u Zadrugu 3 ili 4 ili pitaj boga koji broj pa se rvi i dalje po krevetima sa kim god hoces i bices opustenija jer dete je u sigurnim rukama . Ti si bolid zakucan u glavu!

  • Pkv

    17. jul 2019 | 14:37

    Cestitam ocu deteta koji je bas kulturno sacekao i vratio joj milo za drago!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA