≫ 

Dragana uplakana posle 2 sata u Centru za socijalni rad: Siniša mi neće oduzeti sina! (VIDEO)

Siniša se ipak nije pojavio danas

  • 17

Bivša učesnica "Zadruge 2" Dragana Mitar danas je skoro dva sata razgovarala sa ljudima u Centru za socijalni rad na Voždovcu, gde je trebalo da se sretne sa i dalje zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem, kako bi se dogovorili oko viđanja sina Jovana.

Siniša se, međutim, nije pojavio, a Dragana je po izlasku iz Centra za socijalni rad pred našom kamerom otkrila kako će se slučaj dalje odvijati, ali i koji je glavni razlog zbog kojeg je Siniša zatražio starateljstvo nad malim Jovanom.

Dragana Mitar

Dragana Mitar, Foto: Marko Jovanović

- Jednostavno, za sad ću da se samo malo sklonim iz Beograda. Ne mislim da ću izgubiti starateljstvo zbog svih prijava. Jednom me je prebio, a ovo su bile pretnje i psihičko nasilje. Ovako sam sad mirna jer više me ne zove i ne preti mi. Trebalo je da se razvedem pre ulaska u Zadrugu. On je tražio starateljstvo na osnovu toga što sam ja ušla u Zadrugu, a on me je sam podržao - rekla nam je Dragana.

Draganinu kompletnu izjavu pogledajte u videu na početku teksta.

(M. Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zejna

    17. jul 2019 | 15:36

    Ova zena je jako bahata i bezobrazna! Kako se samo kezila i svadjala sa zadrugarima, narocito sa Pavlom, potcenjujuci i njega i sve sto on ima! Pricala je da joj je 'zlatna' i da joj se moze! E, jbg,mozda bi joj se i moglo da je imala svoju profesiju i svoj novac, ali..na tudjem novcu ziveti, a javno mu praviti rogove, ne ide nikako!

  • Wtf

    17. jul 2019 | 15:17

    Umorna si ti od pojavljivanja na TV i od noćnog života da si bila bolja ne bi ti uzeo dete...da si sedela kući i čuvala ga jer je još malo nego dupe videlo pare i brže bolje u rijaliti ....da on te podržao a da nije hteo da te pusti bilo bi nasilje u kući itd ni žene ponekad ne znaju šta hoće ....

  • Lazar

    17. jul 2019 | 19:29

    Ne zasluzujes dete pored sebe. Sta si sve radila po TV, budi srecna ako ga budes videla jednom nedelju. Tebi, Aleksandri, Miljani i svima ostalima koje su ostavile decu, a usle u rijaliti oduzeti dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA