≫ 

Dragana Mirković posle tri godine pauze izbacila novu pesmu! (VIDEO)

- Jedva čekam da počnem da izvodim pesmu na koncertima i vidim reakciju publike, jer sve što radim, radim za njih i zbog njih- rekla je Dragana

  • 10
Dragana Mirkovic

Printskrin: Youtube/DraganaMirkovicDM

Dragana Mirković odlučila je da izađe u susret zahtevima miliona obožavalaca te im je posle tri godine diskografske pauze poklonila novu pesmu "Zamena", koju je danas objavila na svoj Jutjub kanalu.

Folk zvezda odlučila se za moćnu baladu koju potpisuju Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare, a svi oni koji su je čuli pre premijere smatraju da je ovo još jedan evergrin u plejadi hitova koje je tokom trideset pet godina karijere snimila.

- Tokom prethodnih godina preslušala sam mnogo pesama ali ova me je osvojila na prvo slušanje, tako da nisam želela čak ni da čekam jesen kada se obično promovišu pesme već sam je objavila usred leta. Ovo je inače moja prva saradnja sa Mlađanom, dok sam sa Maretom već radila, i jedva čekam da počnem da izvodim pesmu na koncertima i vidim reakciju publike, jer sve što radim, radim za njih i zbog njih- rekla je Dragana koju čeka bogata letnja sezona ispunjena koncertima od kojih je jedan od najzančajnijih onaj koji će održati 23. avgusta na beogradskom Ušću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    17. jul 2019 | 17:20

    Dragana Mirkovic,jedna od retkih kulturnih pevacica koji smo ikada imali.Sve sami hitovi.Dan danas slusam njene hitove cak i iz 80-tih.Veliki pozdrav za Draganu.

  • Vid

    17. jul 2019 | 16:23

    A, ja reko preminula..mislim, takvu ste sliku stavili...

  • Alo

    17. jul 2019 | 18:37

    Daj BRE doniraj Malo sta CES da tolkim parama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA