Hitno reagovali nadležni organi: Mužu Dragane Mitar produžena mera zabrane prilaska

- Nisam plakala, malo sam umorna od svega. Ne plašim se da može da mi naudi - rekla je Dragana

  • 9

Bivša učesnica Zadruge Dragana Mitar nakon izlaska iz rijalitija doživela je pravu dramu kada je saznala da je suprug Siniša Dragutinović vara.

Dragana je potom rešila da se razvede, međutim onda je usledio pravi pakao kada joj je suprug zapretio da će joj oduzeti maloletnog sina Jovana, te ju je čak i tužio, zbog čega mu je Dragana uzvratila kontratužbom.

Dragana Mitar Dragana Mitar, Foto: Marko Jovanović

Dragana je potom u jednoj emisiji priznala da joj je Dragutinović čak i pretio smrću, tako što joj je poslao naslov novinskog teksta o muškarcu koji je pucao ženi u glavu pred sinom, uz poruku da je čeka ista sudbina.

Zbog svega toga, Siniši je najpre izrečena mera zabrane prilaska još uvek zakonitoj ženi na 48 sati, međutim nadležni organi odlučili su da meru zabranu prilaska produže na 30 dana.

Dragana Mitar Dragana Mitar, Foto: Marko Jovanović

Nakon što je izašla iz Centra na Voždovcu, bivša zadrugarka je otkrila šta se desilo u prostorijama Centra i kakva je dalja procedura.

- Pričali smo o pretnjama i o svemu što se desilo prošle godine. Došla sam zbog psihičkog nasilja koje je vršio. Ne znam da li će on doći, ne znam da li je primio poziv. Nisam plakala, malo sam umorna od svega. Ne plašim se da može da mi naudi. Ne pokušava da stupi u kontakt sa mnom, videćemo šta će biti od septembra, videću sa advokatom šta će se desiti. Jednostavno, za sada želim da se sklonim na neko vreme dok ne prođe ovaj haos. Nisam nikakve poruke dobijala od njega, a sad kad bude zakazano ročište videćemo šta će biti. Mislim da ne postoji mogućnost da mi oduzme dete, ja sam njega prijavljivala više puta. Sad mi ovo ovako odgovara, pre mi je stalno dolazio - ispričala je Dragana juče na ivici suza.

VIDEO: Dragana u suzama, bori se za dete, Siniša od nje traži alimentaciju!

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    18. jul 2019 | 20:58

    Zao mi je ali o tome ne trebala da misli pre nego sto je otisla u Zadrugu na 8 meseci! Da li je tada razmisljala kako ce na tako malo dete uticati da toliko dugo ne vidi majku. Zna ona dobro za koga se udala, malo naivno sa njene strane da nije mogla da predvidi ovakav ishod desavanja nakon onako javnog brukanja tog istog muža. Bez mozga, nemam reči.

  • DARKO 100%

    18. jul 2019 | 19:42

    Ona kaze da je muz vara kao da ona njega isto nije varala ,bar su tako novine pisale,cesto mi se javlja pitanje koja je buducnost Srpske porodice,kakve su to ljubavi prvo se vole a onda ubijaju,dobiju dete a onda se razvode,svi se kunu u vernost a svako svakog tu vara

  • 👵🏻

    18. jul 2019 | 19:48

    Sex&Grad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA