≫ 

Banka juri Severinu zbog kredita od 100.000 evra, ako za 15 dana ne plati uzimaju joj stan?

Hrvatska pevačica navodno može da ostane bez stana u Zagrebu, ukoliko banka aktivira hipoteku

  • 13

Severina Kojić (47) navodno je u problemu zbog kredita od 100.000 evra, pošto - kako se priča- nije u stanju da plaća ratu u iznosu od 2.000 evra mesečno.

Hrvatska pevačica navodno može da ostane bez stana u Zagrebu, ukoliko banka aktivira hipoteku.

- Poznato je da Seve ne ume da raspolaže novcem. Troši više nego što zaradi. Tokom 2018. je imala mnogo nastupa širom regiona, ali ništa od zarađenih para nije sačuvala, pa kad je došlo vreme da snima nove pesme i spotove, morala je da se zaduži. Pre osam meseci podigla je 100.000 evra kredita u jednoj banci u Zagrebu, a kao garanciju založila je stan. Prvih pet meseci je sve bilo u redu, mogla je da plaća rate, ali poslednja tri meseca nije platila nijednu. Valjda nije imala nastupe, pa nije mogla da zaradi toliko para, jer ona ima još jedan kredit, stambeni. Ne znam tačno kolika je rata, ali priča se da je čak 7.000 evra. Uglavnom, iz banke u kojoj je podigla keš kredit su joj poslali dopis da će aktivirati hipoteku ako u roku od 15 dana ne plati sve što im duguje - kaže izvor blizak Kojićevoj.

Severina

Severina Kojić, Foto: Instagram/severina

- I ranije je imala ovakve epizode. Ali uvek je tu bio Tomica da to reši umesto nje. Ovaj put će izgleda morati sama, jer ni njen suprug Igor po svoj prilici nije baš nadaren da barata s parama. Mislim da su Severinini problemi počeli upravo posle prekida saradnje s Tomicom. On se protivio tome da podigne novi kredit jer je znao čemu to vodi. Kamata na pozajmljeni novac je 15 odsto, što uopšte nije povoljno. Severina je čak htela da podigne kredit preko njegove firme, ali Tomica nije hteo da čuje za to. Ko zna, možda je to razlog što su se posvađali - zaključuje sagovornik Kurira, dok do pevačicinog komentara nisu uspeli da dođu.

Inače, hrvatski mediji pitaju se šta se dešava sa Severinom, obzirom na to da su u jeku razni festivali širom Hrvatske, a pevačice nema nigde, tvrdi Jutarnji list. Za razliku od nje, njene kolege Petar Grašo, Toni Cetinski, Jelena Rozga i drugi rade tokom leta.

I dok se piše i spekuliše o njenim problemima i dugovima, ona uživa na letovanju u Bodrumu koje je, navodno, platila oko 10.000 evra.

VIDEO: Nemilosrdni Vidić ne štedi nikoga: Ko se obukao kao seoski švaler blatnjavih cipela, a koja pevačica je na sebe navukla čamotinju i tetka-Šanel

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    22. jul 2019 | 11:34

    Kad je"volela tudje"nije razmisljaja,da neciju porodicu i dom unistava,sad kad je vise niko ne zeli"kao neciju",sve dolazi sada na"naplatu".

  • Lepi Mića

    22. jul 2019 | 10:07

    Dajte neki broj da joj se uplati...valja se pomoći!?

  • Lobato

    22. jul 2019 | 10:39

    Neka se vrati bivsem muzu on ce to da plati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA