≫ 

Dea na rođendanu pokazala bolne ožiljke: Sa ponosom ću ih nositi, oni su simboli moje pobede (FOTO)

Dea je 6. februara imala saobraćajnu nesreću kod bolnice "Dr. Dragiša Mišović"

  • 19

Dea Đurđević, voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro, Dea i Sarapa", 7. febrauar 2019. imala je tešku nesreću kod bolnice "Dr. Dragiša Mišović" kada je došlo do sudara dva autobusa i tri automobila. 

Dea Đurđević rođendan

Hrabra Dea Foto: ATA Images

Dea je tada zadobila višestruke povrede, kontuziju pluća, dvostruki prelom karlice, ali najgora je bila poreda ruke, koja joj je bila otkinuta.

Velikom efikasnošću doktora Marka Bumbašinovića voditeljki je ruka vraćena na mesto, a nakon te višečasovne operacije usledili su drugi zahvati od kojih je svaki bio borba za život.

Međutim, kao veliki borac Dea je sve pobedila, a na proslavi svog 28. rođendana prvi put su se videli ožiljci koje nosi.

Dea Đurđević rođendan

Ožiljak na Deinoj butini, Foto: ATA Images

Dea je pre nekoliko dana skinula zavoje i sa noge odakle su joj tokom operacija koje je imala za brži oporavak presadili nerve u povređenu ruku, kako bi uspeli da vrate njenu pokretljivost.

- Kada si na ivici da sve izgubiš, mnogo više ceniš ono što imaš. Cenim svoju ruku, bez obzira na sve. Svako treba da voli svoje ožiljke. Toliko je ljudi na ovom svetu koji ih imaju i nose ih sa ponosom, zašto ne bih i ja? Rekli su mi da mogu laserski da ih uklonim, ali zaista ne vidim potrebu za tim. Važno je jedino da je sve funkcionalno. Najveći ožiljak imam na butini, sa koje su mi skidali kožu, ali će za nekoliko meseci nestati. Ostali će ostati ceo život. Ovi na rukama su veliki, ali mi ne smetaju. Moji ožiljci su simboli moje pobede - rekla je Dea nedavno na temu ožiljaka, a ove njene reči ohrabruju i teraju da se prokomentariše samo jedno - devojko, svaka ti čast.

Dea Đurđević rođendan

Ožiljci na Deinim nogama, Foto: ATA Images

VIDEO: Dea nije mogla da obuzda emocije kad je dobila nagradu, pa se rasplakala

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    22. jul 2019 | 11:41

    Svaka cast Dei, ali ja sam u soku da je napunila 28. Mislio sam 38, gledam jel greska.. izgleda mnogo starije, kao neka tetka

  • Dovla

    22. jul 2019 | 12:14

    Da li vi znate da slavite rodjendane kao i sav normalan svet,a ne ovo seljancenje vise!Uzas!!!

  • PIXY

    22. jul 2019 | 11:14

    Bravo devojko,posle toliko muke i bola imas osmeh od "milion dolara"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA