≫ 

Gost u sopstvenoj emisiji: Ognjen seo prekoputa Tijane, a onda su doživeli iznenađenje (VIDEO)

- Imam veliku tremu, Tijana, ali imam beleške i spreman sam za vaše rešetanje. Kako Vam je Tijana kad ste na ovoj distanci od mene, ovo je prvi put da smo se razdvojili - pitao je Ognjen

  • 6
Ognjen Nestorović Tijana Prica

Printskrin: TV Pink

Kao što ste navikli svake nedelje, i juče su Ognjen Nestorović i Tijana Prica u vaše domove doneli dobro raspoloženje i sve najaktuelnije informacije o poznatima u omiljenom nedeljnom popodnevu "Premijera - Vikend specijal".

S obzirom na to da, ne samo što godinama sarađuju, već su i prijatelji, Ognjen i Tijana su već postali omiljeni tandem, poznat po spontanosti i sjajnom odnosu pred kamerama.

Sjajna atmosfera vladala je i ove nedelje, a nakon što su iz studija ispratili gošću Natašu Bekvalac, Ognjen i Tijana iznenadili su gledaoce. Naime, kada su se vratili u studio posle priloga Nemanje Vujičića sa Anom Korać i Davidom, Ognjen je rešio da bude gost u sopstvenoj emisiji i seo je u žutu fotelju, preko puta Tijane.

- Sada imam novog gosta, moram da najavim specijalno izdanje "Premijera - Vikend specijala", jer u žutoj stolici je on! - najavila je Tijana Ognjena.

 

- Imam veliku tremu, Tijana, ali imam beleške i spreman sam za vaše rešetanje. Kako Vam je Tijana kad ste na ovoj distanci od mene, ovo je prvi put da smo se razdvojili - pitao je Ognjen, a Tijana mu je odgovorila:

- Veoma teško, mnogo se loše osećam sama na ovom trosedu.

Međutim, osim što su iznenadili gledaoce, Tijana i Ognjen doživeli veliko iznenađenje od montažera emisije - kada su najavili uključenje Katarine Nikolić iz studija 3 i rekapitulaciju nedelje, pušteni su svi snimci iza kamera, kada su Ognjen i Katarina snimali najave za "Premijeru".

Kako ove snimke nisu očekivali, voditelji su se nasmejali do suza kada su videli sve momente tokom snimanja za koje nisu ni znali da su zabeleženi.

 
 
 
View this post on Instagram

Montažeri su prirpemili prilog o svim situacijama iza kamera, a Tijana i Ognjen nisu mogli da prestanu da se smeju! A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

 

Ovako je bilo ove nedelje, a sasvim sigurno vas očekuje odlična zabava i u sledećem "Premijera - Vikend specijalu", jer u studio stiže pobednica druge sezone "Zadruge", Luna Đogani, koja će predstaviti svoju prvu pesmu, zato druženje zakazujemo u nedelju tačno od 14 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA