"Zauvek ću ti se diviti, ti si naš istinski heroj": Rada neutešna zbog Dijanine smrti

- Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija...

  • 0
Rada Manojlović, Dijana Milojković Foto: A. Nalbantjan, Facebook/Dijana Milojkovic

I Radu Manojlović pogodila je vest o smrti bivše misice Dijane Milojković. Pevačica se oglasila na Instagramu emotivnim statusom i kojem ističe da će joj bivša mis Evrope nedostajati.

- Nema više šta ni da se kaže... Ova vest je toliko neverovatna i tragična da kida srce i mozak, ostavlja u neverici... Teško je čak i da se napiše, a kamoli da se prihvati najgora i najcrnja istina... Čast mi je sto sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savet, za svaki osmeh, za svaku lepu reč, a od tebe se samo tako nešto i moglo čuti. Hvala ti što si mojoj sestri Mariji Manojlović i meni pružila iskreno prijateljstvo, želela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo život. Hvala ti sto sam bila u tvojoj blizini, videla uzivo tvoju nestvarnu lepotu, oči, osmeh, uživala u tvojoj dobroti i pozitivnoj enegriji kojom si plenila, bez obzira na strasnu muku i borbu koju si u sebi proživljavala. Zauvek ću ti se diviti i misliti o tebi, ti si naš istinski heroj i idol. Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija... Počivaj u miru, najlepša Dijana. Porodici najdublje saučešće - napisala je Rada i objavila fotografiju na kojoj je sa Dijanom Milojković.

 
 
 
View this post on Instagram
Nema vise sta ni da se kaze... Ova vest je toliko neverovatna i tragicna da kida srce i mozak, ostavlja u neverici... Tesko je cak i da se napise, a kamoli da se prihvati najgora i najcrnja istina... Cast mi je sto sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savet, za svaki osmeh, za svaku lepu rec, a od tebe se samo tako nesto i moglo cuti Hvala ti sto si mojoj sestri @_marija_manojlovic_ i meni pruzila iskreno prijateljstvo, zelela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo zivot Hvala ti sto sam bila u tvojoj blizini, videla uzivo tvoju nestvarnu lepotu, oci, osmeh, uzivala u tvojoj dobroti i pozitivnoj enegriji kojom si plenila, bez obzira na strasnu muku i borbu koju si u sebi prozivljavala Zauvek cu ti se diviti i misliti o tebi, ti si nas istinski heroj i idol. Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija... Pocivaj u miru, najlepsa Dijana Porodici najdublje saucesce A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Saša Vidić se takođe oprostio od Dijane.

- Zbogom, draga Dijana - napisao je modni kreator

Dijana Milojković, Saša Vidić Dijana Milojković i Saša Vidić Printskrin: Instagram/vidicsasa

Kako je Dijana Milojković tokom borbe sa teškom bolešću inspirisale ljude svojim motivacionim tekstovima, pročitajte ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA