≫ 

"Nikada te neću zaboraviti": Stefan Karić se emotivnim statusom i snimkom oprostio od Dijane (VIDEO)

- Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice - napisao je Stefan, koji je svojevremeno bio u emotivnoj vezi sa Dijanom

  • 12

Od mis Evrope Dijane Milojković, koja je preminula u 33-oj godini života posle duge i teške bolesti, oprostio se i Stefan Karić, koji je svojevremeno bio u vezi sa njom. On se oglasio na Instagramu emotivnim statusom.

- Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! - napisao je Stefan i dodao:

dijana milojković stefan karić Dijana Milojković i Stefan Karić Foto: Instagram/dijanaslife

- Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Počivaj u miru, Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan! - napisao je Karić i objavio emotivan snimak sa Dijanom koji možete pogledati na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caca

    22. jul 2019 | 23:17

    Sada si ti veliki heroj Stefane Kariću jer si joj posvetio status na društvenim mrežama... A sto si je ostavio kada je najviše trebalo da budes uz nju, to nema veze... Bitno da si se osisao na celavo kada je njoj opadala kosa fa bi bio na naslovnoj strani...a posle par meseci gotovo.... I evo te opet sada, ma strasno

  • Marko

    22. jul 2019 | 23:41

    Niko ne zna njegovu bol vecu od planine

  • JA

    22. jul 2019 | 23:57

    Njih dvoje najbolje znaju zasto je to bilo tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA