"Pričao je da će me baciti sa 6. sprata..." Dragana Mitar o jezivim pretnjama supruga Siniše (VIDEO)

- Priča mi da ću da završim na Plavom mostu - rekla je Dragana

  • 29
Dragana Mitar

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bivša učesnica Zadruge Dragana Mitar u specijalnoj emisiji progovorila je o navodnom psihofizičkom nasilju koje je pretrpela od svog supruga Siniše Dragutinovića.

Siniša je tužio Draganu i podneo zahtev da on preuzme starateljstvo nad sinom Jovanom, a bivša Modelsica kroz suze je pričala o borbi za dete.

- Nikada nisam dozvolila da neke žene čuvaju moje dete. Ili ga čuvam ja ili moja majka. Te njegove izjave da može da ga čuva bilo ko... On se u prethodnom braku razvodio i nije tražio decu, zašto sada traži Jovana.  Pitam ko će da čuva to dete kad se on provodi sa devojkom? Zar je lepše da dete čuva neka nepoznata žena od njegove rođene majke? - počela je priču Dragana.

Dragana Mitar

Dragna Mitar, Printskrin: TV Pink

- Ja nisam umrla, živa sam hvala Bogu. Sad ga još više mrzim. Ko mi toliko misli loše da me razdvaja od deteta sa kojim provodim 24 časa? Kad sam izašla iz "Zadruge", dete nije išlo dve nedelje nije išao u vrtić, bili smo željni jedno drugoga. Ovo je neko teranje inata meni - rekla je rijaliri učesnica.

- Kada su se svađali, Dragana je snimala, a on je njoj rekao: "Sad ćeš da vidiš šta je duševni bol", ali to nije jedini snimak u kojem on to govori - dodao je Draganin drug Marko Đedović.

Dragana Mitar

Dragana Mitar, Foto: Marko Jovanović

Bivša zadrugarka ispričala je i kakave je sve pretnje dobijala od još uvek zakonitig supruga.

- Izgovarao mi je da će me baciti sa šestog sprata, da je on svoj život proživeo. Ja zovem da ga pitam za tu tužbu, rekao je da ćemo se sporazumno razvesti, on mi se smeje sa devojkom i kaže da ga to ne zanima. Šalje mi poruke sa mora - njih dvoje. Priča mi da ću da završim na plavom mostu, pa onda, ako hoću sporazumno da se raziđemo, onda treba da uzmem dete i izletim iz stana - zaključila je Dragana.

Potresnu Draganinu ispovest pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. jul 2019 | 17:37

    0ne prave nesrecnice i koje su uistinu zrtve fizickog i psihickog zlostavljanja njih i nema u javnosti a mi se bavimo snekim osobama koje su mozda i same krive i kakav zivot vodili i kad se sporeckaju onda preko televizije traze sud .da zive ko sav normalan svet tesko da bi bilo problema

  • Ivana

    23. jul 2019 | 21:14

    Opasan neki covek ,manijak a ona smela da pored takvog ima nekoliko svalera !!??? Da li ovo samo meni zvuci nelogicno ,nestvarno ...

  • Igor

    23. jul 2019 | 18:10

    A dajte ljudi vise molim vas ne reklamirajte ove nebitne nemoralne ljude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA