≫ 

EKSKLUZIVNO: Aca Lukas peva pesmu uz koju želi da ga sahrane (VIDEO) (LOVE&LIVE) (UŽIVO)

Bezbroj puta su me do sada sahranjivali po medijima i na društvenim mrežama, a i ja sam se prilično trudio da im dajem povoda za to. E, sad uinat neću da umirem, ali kada se to jednog dana ipak desi, ovo je pesma uz koju želim da me ispratite

  • 9
Aca Lukas

Foto: Telegraf

Malo je ljudi sa srpske muzičke scene koji mogu da se pohvale da su još za života stekli status legende. Aleksandar Vuksanović to je bio i pre nego što je postao Aca Lukas, makar za sve one koji su imali privilegiju da krajem 80-ih i početkom 90-ih slušaju njegove nenarodnjačke svirke ili njegove akustične klavirske verzije čuvenih pop i rok hitova. Iako je komercijalnu slavu stekao kao folk pevač, Aca nikad nije bio folker u duši, a sada je rešio to i da pokaže.

Bez ikakve tonske probe, bez ikakve ranije pripreme, bez ičije muzičke podrške, Aca je ušao u Love&Live studio i otprašio mini koncert od čak 16 pesama, koje ćete uskoro imati prilike da vidite i čujete ekskluzivno samo na našem novom Youtube kanalu Telegraf music.

Prva pesme koju ćete imati prilike da vidite i čujete je specifična po tome što je baš nju Aca Lukas najavio na potpuno neočekivan način. Seo je za klavir, zamislio se i izgovorio:

- Bezbroj puta su me do sada sahranjivali po medijima i na društvenim mrežama, a i ja sam se prilično trudio da im dajem povoda za to. E, sad uinat neću da umirem, ali kada se to jednog dana ipak desi, ovo je pesma uz koju želim da me ispratite!

I onda je zagrmelo Dugme...

Poslušajte i ovaj tizer, zapratite naš novi Youtube kanal Telegraf music i uskoro ćete samo tu imati prilike da čujete i vidite Acino akustično uživo cover izvođenje hitova EKV-a, Riblje Čorbe, Bijelog dugmeta, Olivera Dragojevića, Leb i sola, Poslednje igre leptira, Pilota, ali i Whitesnakea, Robija Vilijamsa...

I to nije sve!

EKSKLUZIVNO! Uskoro, samo na Telegrafu, moći ćete da vidite i čujete dve Acine autorske pop pesme: "Preko vetrova" i "Samo prva ljubav".

A SUTRA: Samo u Love&Live studiju Telegrafa i kanalu Telegraf music - Alen Ademović sa svojim bendom, uživo, nova pesma "Evo sunca".

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA