Godinu dana kasnije saznala je da je bolesna: Evo kako je Dijana izgledala na izboru za mis (VIDEO)

- Prezadovoljna sam ostvarenim plasmanom. Dobiti nagradu za Miss Evrope na internacionalnom takmičenju je velika čast.- rekla je Dijana nakon takmičenja

  • 7
Dijana Milojković Dijana Milojković, Foto: Instagram/dijanaslife

Pokojna misica Dijana Milojković je, pre nego što je saznala da boluje od opake bolesti, a kako je i sama jednom prilikom rekla, dobila napismeno da je najlepša.

Milojkovićeva je 2009. godine na izboru za "Miss Srbije" odnela je titilu Miss fotogeničnosti, a 2014. godine na takmičenju u Bejrutu postala je "Miss Evrope" i "Miss sporta".

Dijana je na World Next Top Model u Bejrutu – Miss Evrope u Bejrutu plenila svojom lepotom i pojavom, a sve je osvajala širokim osmehom, te nije ni čudo što je ponela laskavu titulu najlepše.

Dijana Milojković Dijana Milojković na izboru za Miss, Printskrin: Youtube/darky541

- Prezadovoljna sam ostvarenim plasmanom. Dobiti nagradu za Miss Evrope na internacionalnom takmičenju je velika čast. Potajno sam i priželjkivala titulu miss sporta, budući da se ceo život bavim tenisom i plesom -  rekla je Dijana nakon izbora nakon čega je planirala rad na brojnim projektima u Srbiji, ali i u inostranstvu.

Dijana Milojković Dijana Milojković na izboru za Miss, Printskrin: Youtube/darky541

Samo godinu dana nakon što je proglašena za najlepšu, Dijana je 22. maja 2015. godine otkrila da boluje od invazivnog karcinoma grlića materice.

Strašno saznanje lepoj misici nije promenilo njenu pozitivnu prirodu, pa se sa osmehom više od četiri godine borila sa bolešću.

Dijana Milojković Dijana Milojković, Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Dijana je preminula 22. jula, a sahranjena je 25. jula u njenom rodnom kraju.

Kako je Dijana izgledala na izboru za mis "Svetski top model" 2014. godine pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA