≫ 

"Brzo je shvatio da to nije to!" Popović spomenuo pokojnog Šabana, pa se dotakao Milana Stankovića

- Svima je poznato da bivši članovi žirija više nisu tako prisutni na javnoj sceni niti su popularni kao kada su bili u "Zvezdama Granda" - tvrdi Popović

  • 9
Sasa Popovic, Milan Stankovic, Saban Saulic

Foto: Nikola Tomić

Saša Popović (65) tvrdi da pevačima koji napuste žiri "Zvezda Granda" pada popularnost, te da su toga vrlo svesni oni koji su sada deo tima.

- Svima je poznato da bivši članovi žirija više nisu tako prisutni na javnoj sceni niti su popularni kao kada su bili u "Zvezdama Granda". To dobro znaju aktuelni članovi žirija i svako od njih čvrsto drži svoju stolicu - kaže direktor Granda, ali dodaje da ne misli samo na Zoricu Brunclik.

- Ne samo na nju. I pokojni Šaban Šaulić napustio je "Zvezde Granda" i prešao u drugo takmičenje. Brzo je shvatio da to nije to. Isto tako i Zorica Brunclik. Mislim da su pogrešili, ali to su bile njihove odluke koje poštujem - objašnjava Popović.

žiri, Zvezde granda, Zorica Brunclik i Šaban Šaulić, i Aca Lukas

Šaban, Zorica i Lukas - nekadašnji deo žirija Zvezda Granda, Foto: Milena Đorđević

Poznato je da je Milan Stanković davno napustio Grand, zbog čega je, usled raskida ugovora, morao da plati ogromnu cifru. Zbog toga su njegovi prodali stan, a Stanković se zarekao - nikad više u Grand.

Danas, Popović kaže da poštuje sve što Stanković radi.

- Milan je super dečko i poštujem sve što radi. Njegova popularnost je velika i primer je za mlade zvezde. On je posle prve emisije "Zvezde Granda" bio zvezda, čim se pojavio sa platinastoplavom kosom. Hteo je da izađe iz "Granda" i da radi nešto svoje, sasvim drugačije od ostalih. Ne mogu da kažem da mi je žao jer je to bila njegova odluka. Da se to desilo obostrano, bilo bi mi žao, ali desilo se isključivo na njegovo insistiranje. Tu nema zle krvi i zaista mu od srca želim sve najbolje - priča Saša.

- On je možda i najspecifičniji lik koji se pojavio u našem muzičkom takmičenju - objasnio je Popović za Alo.

Podsetimo, Milan je o Grandu pričao vrlo surovo, ne sakrivši ništa.

- Ni u jednom trenutku se nisam pokajao što sam napustio "Grand". Prošlo je mnogo godina od celog tog slučaja, nesporazuma i mog odlaska. Moram da napomenem da sam tada doživeo linč i imao zabranu u svakom smislu - muzički, medijski, koncertno, produkcijski, tržišno. Bilo mi je jako teško, a sa ove distance mogu da kažem samo da sam izašao kao pobednik. Koliko god da me je sve to koštalo još jednog stana, koji sam mogao da kupim, živaca i mladosti, koju su obeležili stresovi, svako jutro sam se budio i gledao poruke, nove skandale i kojekakve priče. Spletkarenja, razna zvanja kumova da me zabrane na televiziji. Svašta je bilo - rekao je Stanković.

Milan Stanković, Budva

Milan Stanković, Foto: Nikola Tomić

- Svakakve stvari su mi radili i ja bih sada samo da sve to zaboravim. Nikad ne bih sebi ponovio ovu muku, voleo bih da kroz život prođem lagano. Da mi sad sve bude mirnije jer sam zreliji. Bitno mi je da me nešto u životu motiviše, da me pokreće, da sebe promenim nabolje, da sebe unapredim. U muzičkom i vizuelnom smislu mi je bitno da postižem veliki napredak. Voleo bih da mi za deset godina bude simpatično ovo što sam danas, a da ono gde sam za deset godina bude nešto što valja. Voleo bih da se ne pretvorim u naše starije pevače koji su previše radili. Ovaj posao zahteva mnoga ulaganja, i to ne samo materijalno već treba i zdravlja i vremena - rekao je Milan jednom prilikom za Scandal.

VIDEO: Saša Popović: Jelena mi je rekla da će se ubiti ako joj umre majka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    24. jul 2019 | 11:38

    U pravu je, Šaban nije više prisutan na sceni .Kako ga nije sramota da na takav način spominje upokojenog čoveka.Kad ovaj više ne bude prisutan onda će se u našoj zemlji slušati prava ,kvalitetna rok muzika.

  • papiric

    24. jul 2019 | 12:57

    Od kada je Karleusa u ziriju ne gledam vise tu emisiju jer je degutantna.

  • Skorpion

    24. jul 2019 | 12:15

    Milan Stankovic je samo jedno zaboravio napomenuti a to je da za citavu popularnost koju je stekao treba da bude zahvalan Grandu. Pitanje je da li bi uopste uspeo na bilo koji nacin da se probije bez Granda, tako da.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA