≫ 

Stefan Karić: Posle svega što smo prošli, Dijana i ja smo raskinuli zbog gluposti. Evo šta se desilo

- Pa posle vi recite posle svega što smo prošli da li je to toliki razlog bio i takva "prevara" da više ne budemo zajedno? - napisao je Stefan 2017. godine

  • 22

"Voleo sam Dijanu kao Boga. Od trenutka kada sam je video, zaljubio sam se. Ona je bila moja najveća ljubav, sa njom sam hteo sve! Hteo sam da se venčamo i da imamo puno dece. Nikada mi nije padalo na pamet da možemo da se posvađamo zbog tako nekih gluposti. Raskinuli smo zbog sitnice", kaže Stefan Karić, bivši dečko misice Dijane Milojković koja je 22. jula preminula u 33. godini života.

Dijana i Stefan raskinuli su u maju 2017. godine, a pokojna misica tada nije želela ni da potvrdi, ni da demantuje, navode da je razlog raskida njegova navodna prevara.

Stefana je to prilično povredilo i naljutilo, pa se prvi put javno oglasio i objasnio šta se dogodilo.

- Neću mnogo da se pravdam, ionako me niko ništa i ne pita. Samo ću reći da je nikada u životu nisam prevario! Vaše je da pišete, njihovo je da vam veruju, a naše je da znamo kako jeste - prvo je poručio Stefan, a potom je objasnio šta se desilo.

Stefan Karić Dijana Milojković Stefan Karić i Dijana Milojković, Foto: Instagram

- Ako već priča, neka kaže istinu. Evo ja ću reći! Našla mi je telefon koji je stajao na stolu, kod nas u sobi, 4 meseca ugašen. jednog dana otišao sam da operem auto, a ona je sređivala sobu i uzela i upalila ga. U telefonu nije bilo  ništa, sem jedne poruke sa nekom bivšom devojkom, sa kojom se nikada nisam video. Sa njom sam se dopisivao dok Dijana i ja nismo bili zajedno, znači nije tačno da su bile neke silne poruke raznih devojaka. Kada sam se vratio kući pitala me je: "Čiji ti je ovo telefon?", a ja sam je slagao i rekao da mi je to očev telefon i da stoji tu već dugo - napisao je Stefan 2017. godine.

Slagao sam je da se ne bi raspravljali i posvađali zbog gluposti. Taj telefon je ostao upaljen i sutradan smo ležali i gledali neki film. U jednom trenutku telefon je pozvonio, verovatno je toj devojci stiglo obaveštenje da sam dostupan ili ne znam ni ja šta. Ni danas nisam siguran ko je zvao, ali sam se ja u tom trenutku pogubio i mahinalno uzeo telefon i krenuo kao da odnesem ocu. Kako sam mu ja davao telefon tako sam mu onako pogubljen rekao "Drži ovaj telefon, rekao sam Dijani da je tvoj" - nastavio je Karić.

- U tom trenutku ona je bila iza mene i to je čula. Nije moglo ništa da me opere, ni Sava ni Dunav! A tih dana kao da je tražila nešto da bismo se posvadali, i eto, našla je. Tako da, to je cela istina. Pa posle vi recite posle svega što smo prošli da li je to toliki razlog bio i takva "prevara" da više ne budemo zajedno? - pitao je Stefan pratioce na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    24. jul 2019 | 12:52

    Hajde sto si prije lagao al sto i sad lazes. Kako telefon moze stojati 4 mjeseca i ona ga upali. To je baterija za Ginisa izgleda.

  • Тодорић

    24. jul 2019 | 13:14

    Ја мислим да је нашла начин да раскине те,да је не би гледали како се мучи и умире.Личи ми бар на тако нешто.Јака женица,хтела је да је запамтите лепу.

  • Nika

    24. jul 2019 | 15:27

    Cura je imala decka u trenutku kad je umrla,sta se ovaj psiho sad nakacio na nju, postuj curu da pociva u miru, i njenog decka koji tuguje a ne piskara i vidio da to pali da bi bio u medijima!! Stefane zgadio si se naciji! Imaj respekta prema njenom trenutnom decku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA