≫ 

Nataša Miljković i Maja Nikolić demantovale da prelaze na "Joksimovićevu televiziju"

Nataša i Maja ovog leta su napustile televiziju Prva iz, kako su navele tada, privatnih razloga

  • 0
Maja Nikolic, Natasa Miljkovic Printskrin: TV Prva, Nikola Tomić

Voditeljke Nataša Miljković i Maja Nikolić demantovale su informaciju koja se pojavila u "Kuriru" da prelaze na televiziju koju navodno pokreće Željko Joksimović.

I Maja i Nataša, koje važe za jedne od najlepših srpskih voditeljki, radile su na Prvoj i bile prepoznatljiva lica ove medijske kuće, a informacija koja se pojavila jeste da će Joksimović navodno pokreće tri nove televizije, te da će na jednoj od njih biti angažovane upravo one, dok će njegova supruga Jovana Joksimović, prema pisanjima, i dalje ostati na Prvoj, gde sa Srđanom Predojevićem vodi jutarnji program.

Kako stvari stoje, do pomenutog prelaska ipak neće doći, jer su i jedna i druga voditeljka demantovale ovu informaciju.

- Nije istina! - napisala je Maja na Tviteru, a isto je učinila i njena koleginica Nataša rečima: "Ne stižu".

Nataša Miljković Objava Nataše Miljković na Tviteru/Printskrin: Tviter/MiljkovicNatasa

Podsetimo, Maja Nikolić vodila je na TV Prva emisiju "150 minuta" od februara 2016. godine, a krajem juna 2019. sporazumno se razišla sa ovom kućom navodeći kako odlazi iz privatnih razloga.

- Iako je za publiku možda ovo iznenađenje, o ovoj temi sam već neko vreme razgovarala sa mojim timom i menadžementom televizije. Odluka nije bila nije ni malo laka, jer radim sa vrhunskim profesionalcima, možda najboljim timom do sada. Ovde je mnogo mojih kolega sa kojima sam započela karijeru, a u međuvremenu sam na Prvoj upoznala još mnogo divnih, talentovanih ljudi. Ne postoji nikakav loš razlog ili nezadovljstvo, donela sam odluku nakon mnogo razmišljanja, iz privatnih razloga. Razgovarali smo mnogo, menadžment je pokazao razumevanje i sigurno znam da se rastajemo u najlepšem prijateljskom tonu. Znam da ću ovde uvek imati prijatelje - izjavila je tada voditeljka.

Maja Nikolić voditeljka Maja Nikolić/Printskrin: TV Prva

Nataša Miljković je sredinom jula donela odluku da napusti Prvu televiziju na kojoj je godinu dana vodila Jutarnji program, a odlučila je da se od gledalaca oprosti ranije nego što je to bilo planirano.

- Prema prvobitnom planu, Nataša je trebalo da bude na televiziji do 1. avgusta i da vodi Jutarnji program. Međutim, planovi su se promenili, zbog čega je došlo do određenih promena. Nije bilo lako doneti takvu odluku, ali već neko vreme postoje razmišljanja o privatnim projektima za čiju realizaciju je potrebno vreme, što je nemoguće kada ste na poziciji urednika i voditelja. Kao razlog čelnim ljudima Televizije "Prva" navela je privatne razloge i dogovorili su se o sporazumnom prekidu ugovora. Menadžment je imao razumevanja, fluktuacija TV lica je normalna stvar, a i sama televizija je već najavila dolazak novih voditelja sa RTS-a - istakao je tada izvor blizak voditeljki.

Ona se povodom ovoga nije oglašavala, a sigurno je da gledaoci od jeseni više neće gledati Natašu na TV Prva.

Nataša Miljković Nataša Miljković/Printskrin: TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA