≫ 

Folkerku (39) optužili da previše koristi fotošop, ona im pokazala šta ima i zapušila usta (VIDEO)

- Nije mi bilo mrsko da obučem ovaj kupaći i da usnimim jedan sirovi snimak - poručila je Selma Bajrami, koja ima 39 godina i prema mišljenju mnogih izgleda "kao avion"

  • 28

Bosanska folk zvezda Selma Bajrami se poslednjih meseci posvetila treninzima i doterivanju linije, pa se ovog leta ponosno skida u bikini, a s obzirom da je pre duže pauze važila za jednu od najzgodnijih pevačica - u 39. godini joj ide od ruke da tako i ostane.

Selma ponosno deli sa fanovima trenutke iz teretane, često ih časti slikama u seksi bikinijima, a u moru komplimenata koje dobija na račun svog izgleda, našli su se i oni koji joj zameraju na preteranom korišćenju fotošopa. Zbog toga je Selma odlučila da im se obrati i poručila im da ne koristi takve aplikacije i programe.

Selma Bajrami Selma Bajrami/Foto: Instagram/selmabajrami.star

- Drage i nedrage moje, pošto se ceo dan vodi rasprava o tome kako su moje slike fotošopirane, kako koristim previše filtera i tako dalje. Evo... Imam celulita kao i svaka žena, a sasvim sam zadovoljna svojim telom u 39. godini. Nije mi bilo mrsko da obučem ovaj kupaći i da usnimim jedan sirovi snimak, da vam pokažem da niste u pravu i da ste sa svojim komentarima dosadili i Bogu i narodu - odbrusila im je pevačica.

A sve je počelo zbog slike (u nastavku teksta) zbog koje su joj poručili da se hotelska ograda "malo iskrivila kod njenog struka"...

Selma Bajrami Selma Bajrami na "spornoj" slici/Foto: Instagram/selmabajrami.star

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA