≫ 

Nataši Bekvalac pozlilo na nastupu u Crnoj Gori

Pevačica je bila na turneji po Crnogorskom primorju

  • 9

Nataši Bekvalac je naglo iznenada na nastupu u Crnoj Gori, zbog čega joj je odmah ukazana lekarska pomoć.

Pevačici je kako saznajemo naglo pozlilo na njenom poslednjem nastupu u sklopu turneje po Crnogorskom primorju, zbog čega je završila u bolnici. Nekoliko sati primala je infuziju, a od lekara koji su je non-stop nadgledali dobila je savet da vodi računa o sebi i svom zdravlju.

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac/Foto: ATA Images

Kako smo saznali od pevačicinog PR-a, koji nam je potvrdio ova saznanja, Nataši je pozlilo na poslednjem nastupu, posle čega se vratila u Novi Sad, ali sada se odlično oseća i spremna je za povratak u Crnu Goru kako bi nastavila sa nastupima.

Podsetimo, pevačica je nedavno izdala singl "Dođi mami" na kojem je dugo radila, potom imala obaveze oko promocije, a sve to vreme je redovno nastupala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ups

    26. jul 2019 | 10:41

    Dakle nije joj nista.. ovo objave o svakom od tih pevaca kad god ne znaju sta ce. Na kraju se sve zavrsi na infuziji u privatnim klinikama koje se placa i mozes dda trazis da ti je daju.. ali ovako zvuci dramaticnije

  • Radojka

    26. jul 2019 | 14:34

    Drugim rečima nije joj ništa treba malo reklame da bi nastupi bili posećeni, i meni je baba uvek savetovala da vodim računa o sebi.

  • Marko

    26. jul 2019 | 11:06

    Trudna 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA