≫ 

Ceca ima novog dečka!

- Ako sam odlučila da mi život bude na tacni, bar toliko mogu da sakrijem sebi za ljubav - kaže folk zvezda

  • 2

Svetlana Ceca Ražnatović (46) ponovo je zaljubljena, pa je sada jasno šta je razlog njenog osmeha koji je blistaviji nego inače.

- Da! Emotivno sam ispunjena, srećna i zadovoljna. Ja sam voljena žena! - priznala je Ceca, ali ništa više od toga nije želela da otkrije.

Inače, usled učestalih polemika o tome da se njena deca Anastasija i Veljko sa svojim partnerima pripremaju za izgovaranje sudbonosnog "da", Ceca na duhovit način objašnjava koliko je to blizu da se dogodi.

- Ja ću da se udam pre svih njih! Ja ću da pravim i venčanje i sve - kroz šalu je rekla Ceca, pa priznala da se nikada više ne bi udala i da je papir samo forma.

Poznati na aerodromu Nikola Tesla Ceca Ražnatović, Foto: ATA Images

- Ne razmišljam tako, ja sam zrela žena i nikada nisam pričala o privatnom životu jer smatram da to ne treba da bude deo javnosti. Ako sam odlučila da mi život bude na tacni, bar toliko mogu da sakrijem sebi za ljubav. Nikada nisam bila vezana za forme, volim slobodu, meni je bitno da sam srećna i ispunjena - poručila je Ražnatovićka za Svet.

VIDEO: Ceca u lepršavom miniću stigla u Tivat, nema ko nije gledao u njene otkrivene seksi noge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA