≫ 

Seksi Sanja konačno je skinula duge haljine i pokazala opasno telo u bikiniju (FOTO)

Malo poznata informacija kada je u pitanju Sanja jeste ta da je publici postala poznata po manjoj ulozi u filmu "Šejtanov ratnik"

  • 12
Sanja Kužet Sanja Kužet, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Sanja Kužet (36) u emisijama "Zvezde Granda" najčešće je u dugim haljinama koje ističu njenu figuru, ali nikada ne otkrivaju previše.

No, za šta leto služi ako ne za to da zgodne žene pokažu svoja tela, pa je to učinila i Sanja, poslavši seksi pozdrav sa letovanja iz Grčke.

Malo poznata informacija kada je u pitanju Sanja jeste ta da je publici postala poznata po manjoj ulozi u filmu "Šejtanov ratnik", kasnije se istakla kao voditeljka muzičkog takmičenja, a pažnju je privlačila i činjenica da joj je Lepa Brena kuma.

Sanja Kužet Sanja Kužet u Grčkoj, Foto: Instagram/sanja_kuzet

Naime, Sanja je - u vreme dok je radila kao voditeljka vremenske prognoze na Pinku - bila u vezi sa Zoranom Piperom, tadašnjim članom obezbeđenja Željka Mitrovića. Kada su odlučili da se venčaju Sanjina kuma na venčanju bila je upravo Brena, ali brak nije opstao. Sanja i Zoran dobili su sina Andriju, a brak je trajao svega godinu dana.

Sanja Kužet bikini kupaći Sanja bez šminke, Foto: Instagram/sanja_kuzet

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi... Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete - rekla je jednom prilikom voditeljka.

Sanja je u februaru 2017. na svet donela drugo dete, sina Strahinju, sa partnerom Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga.

VIDEO: Ćerka Dušice Jakovljević se uključila u program, izbezumila se kad je čula zašto ju je pozvala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA