≫ 

Zvezda Granda koja se porodila pre 6 dana: "Nikad nisam bila fan male dece" (FOTO)

- I nije tačno da se sve muke odmah zaborave, ali se ona potrudila svojom pojavom da se svakim danom sve više zaboravljaju - poručila je Stankićeva

  • 5
Marina Stankić Foto: Instagram/marinastankic

Marina Stankić (31) 22. jula je objavila da je na svet donela svoje prvo dete, ćerku kojoj su ona i njen suprug Radovan Vujačić dali ime Magdalena.

Pet dana kasnije, nekadašnja zvezda Granda objavila je prvu sliku sa bebom, na kojoj se vidi kako je drži za ručicu, a poruka je mnoge iznenadila.

- Nikada nisam bila preterani "fan" male dece, niti neko ko se lažno topi kada ih vidi, već ako se iskreno oduševim, to je to, dok se nije rodilo ovo moje malo čudo... Čudo koje mi je dokazalo da na svetu ništa lepše ne postoji, da ne postoji veća sreća,ništa važnije, ali i da od najveće ljubavi postoji veća! - navela je Marina.

Marina Stankić , muž Radovan Vujačić Marina sa mužem, Foto: Instagram/marinastankic

- I nije tačno da se sve muke odmah zaborave, ali se ona potrudila svojom pojavom da se svakim danom sve više zaboravljaju - poručila je.

Marina Stankić beba ćerka Magdalena Foto: Instagram/marinastankic

VIDEO: Pevač kome je Karleuša bila mentor otkrio kakva je Jelena iza kamere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA