≫ 

Vlada Vuksanović objavio sliku lepe verenice, svima u oči upada skupoceni prsten na njenoj ruci

Vlada i atraktivna Latinoamerikanka će za nekoliko meseci postati roditelji

  • 19
Vladimir Vlada Vuksanović devojka Foto: Instagram/vladavuks

Maneken Vladimir Vuksanović (31), kao što je već poznato, za nekoliko meseci će se prvi put ostvariti u ulozi oca, a dete čeka sa lepom Latinoamerikankom, sa kojom je u vezi nekih godinu dana.

Vlada je inače bivši verenik Nataše Bekvalac i bili su u vezi oko godinu dana, a bio je u ljubavi sa brojnim poznatim lepoticama.

Na društvenim mrežama se često oglašava, ali privatan život ipak vešto krije. Međutim, izgleda da su se stvari promenile, pa je Vuksanović na storiju na Instagramu objavio sliku svoje zgodne devojke, a na njenoj ruci vidi se verenički prsten.

Vlada Vuksanović, Vladimir Vuksanović, devojka Lepa Latinoamerikanka, verenica Vlade Vuksanovića/Printskrin: Instagram/vladavuks

Njih dvoje su se nedavno vratili sa odmora koji su proveli na Rodosu, a večeras su uživali u jednom restoranu u Beogradu. Priča se da jedva čekaju da se ostvare kao roditelji, te da će stan kompletno preurediti kako bi sve bilo spremno za bebu.

Vlada Vuksanović, Vladimir Vuksanović, devojka Vlada Vuksanović sa devojkom/Printskrin: Instagram/vladavuks

Inače, Vlada je počeo da objavljuje slike sa ovom lepoticom u septembru 2018. godine, dok je bio u Grčkoj. Uz svaku je obavezno stavljao crveno srce.

Vladimir Vlada Vuksanović devojka Vlada Vuksanović i lepotica čekaju prvo dete/Foto: Instagram/vladavuks

VIDEO: Katarina Lazić, verenica Željka Šašića, dolazi u sud zbog napada Sonje Vuksanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA