Bio je zgodni telohranitelj u "Srećnim ljudma", a sada je dobar frajer i još uspešniji glumac (FOTO)

Popularnog glumca možemo gledati u skoro svim popularnim serijama, filmovima, kao i u pozorištu

  • 13
Miloš Timotijević Printskrin: Youtube/borko

Serija "Srećni ljudi" pre 24 godine zaludela je naciju, a veliku pažnju žena privukao je markantni telohranitelj Pablo, koji je bio uvek tu za svog gazdu, Ozrena Soldatovića.

Pre tačno 24 godine, Pabla je igrao jedan od naših danas najupešnijih glumaca - Miloš Timotijević, a "Srećni ljudi" bili jedan od njegovoh prvih projekata i početak njegove uspešne karijere koja traje i dan danas.

Miloš je nakon "Srećnih ljudi" nizao uloge u "Stršljenima", "Porodičnom blagu", "Četvrtom čoveku", "Vratiće se rode", "Selo gori, a baba se češlja", "Greh njene majke", "Vojna akademija", "Ravna gora", "Ničije dete", "Južni vetar", kao i u mnogim drugim ostvarenjima.

Pres konferencija povodom završetka snimanja filma Južni vetar reditelja Miloša Avramovića Miloš Timotijević, Foto: ATA Images

Pečat njegovoj blistavoj karijeri dao je film "Vlažnost" koji je svojevremeno prikazan na Kanskom festivalu. Dok poslednjih godina Miloša možemo videti u skoro svim popularnim serijama, na malim ekranima.

U pauzama serija "Senke nad balkanom", "Besa", "Vojke akademije", on igra mnogobrojne predstave.

Timotijević je 12 godina u braku sa Dunjom Galić, a o privatnom životu retko govori.

Besa Miloš Timotijević, Foto: Aleksandar Letić

- Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše - rekao je Miloš svojevremeno.

VIDEO: Miloš Timotijević i Tamara Krcunović o scenama iz bračnog života

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA