≫ 

Nakon glasina da se potukla sa dečkom i da se zato nije pojavila na nastupu, oglasila se Andreana

- Danas već mogu da nastupam - izjavila je Andreana Čekić

  • 15

Andreana Čekić sinoć se nije pojavila na zakazanom nastupu u Budvi, a kako smo saznali prethodne večeri, nikome se nije javljala na telefon, iako su je čekali i muzičari i dupke pun lokal.

Pevačica se oglasila na Instagramu pola sata posle ponoći, do kada je i trebalo da traje njen nastup, navodeći kako je rasekla nogu, međutim, kasnije su se pojavile i priče da se potukla sa dečkom te da se zbog toga "rasekla".

Andreana nam je demantovala ove priče i napomenula da nije reč ni o kakvoj tuči, već da je povredila nogu.

Andreana Cekic, festival Muzička noć, Vrnjačka banja Andreana Čekić/Foto: Promo

- Hvala na pitanju, dobro sam. Danas već mogu da nastupam. Nije tačno da se nikome nisam javljala na telefon, moj menadžer je bio sa mnom i javio je gazdama kluba šta se desilo. Žao mi je zbog moje publike, čula sam da je bilo krcato, ali družićemo se uskoro tamo - rekla je Andreana za Telegraf.

Andreana je istakla da je povredila nogu dok se šminkala, kada joj je ispala čaša i rasekla se, a sa Markom je u sjajnim odnosima i nikad srećniji nisu bili. Zajedno su i na putu za Igalo, gde večeras nastupa.

VIDEO: Andreana Čekić otvoreno o vezi sa oženjenim Markom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA