≫ 

Luna se uključila u lajv sa Anabelom, pa otkrila sa kim ide na letovanje i šta je sa Markom (VIDEO)

Luna je stavila do znanja da li je i dalje u vezi sa Markom i sa kim ide na letovanje

  • 74

Luna Đogani oglasila se u lajvu na Instagramu, gde je stavila tačku na spekulacije u vezi sa Markom Miljkovićem i navode kako više nisu zajedno.

Pobednica Zadruge 2  otkrila je da je između nje i njenog dečka sve u najboljem redu, te da njih dvoje idu zajedno na letovanje, već u subotu.

Zajedno sa njom su u lajvu bile i sestra Blankica i mama Anabela Atijas, a Luna je objasnila kako stoje stvari između nje i Marka.

Luna Đogani, Marko Miljković Luna i Marko/Foto: Nikola Tomić

- Ja u subotu putujem. Putujem sa Markom, ne sa Mirkom Gavrićem. Videla sam neke teorije zavere da sam Marka ostavila zbog karijere i da idem s Mirkom u Egipat. To se nije desilo, sve je super s Markom. Marko je kod kuće, dobro je, živi svoj život, stalno smo zajedno, imamo svako svoje obaveze...

- To što ne kačim slike ne znači da nismo zajedno, nego želim da imam malo privatnosti. Prija mi ovako, smatram da veza može mnogo više da uspe kada se čuva i kada ne mora baš sve da se zna - izjavila je Luna.

Buduća pevačica dodala je i da je nikad srećnija, te da se sjajno oseća, a snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Može biti samo je*an

    2. avgust 2019 | 10:30

    Slobo, Gastoz, Marko, Mirko, ma Ljuljeti nije bitno ko je sa njom, važno je da ima nekog ko će da je centrira, i da mu ona liže prljave noge.... Sve ostalo je nebitno...

  • Marijana

    2. avgust 2019 | 14:46

    Mama mukica koja samo sto ne udje u ekran,puci se,pravi grimase misli da je bitna.Zeljna popularnosti pa kako god samo da se pise o njima.Fuj

  • Ilija

    2. avgust 2019 | 00:10

    Jadna ti je Srbija ako joj je Luna uzor za mlade naraštaje i devonke.Mom Prezimenjaku Marku poruka ako hoćeš da upropastiš svoj život pored Lune koja ti je rekla one strašne stvari što pas sa maslom nebi pojeo.Doveo si je do prvog mesta upravo svojim savetima pila je lekove i alkohol psiho sto posto ako želiš da provedeš život uz Đoganijove nema ti spasa mučni maloe kaž glavom.Maja ti je bila prava sa njom.bi bio pobednik iako ste uzeli prva dva mesta Luna trebala biti diskvalifikovana mnogo pre završetka Zadruge Marko bog ti u pomoć Amin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA