≫ 

Tužna ispovest Nade Obrić: Mislila sam da ću se ubiti posle razvoda, da ne mogu da živim

Mene život nikada nije mazio, a svi su mislili i govorili kako je meni lako - ispričala je pevačica koja se dva puta borila sa karcinomom

  • 5
Nada Obrić Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY

Legendarna folk pevačica Nada Obrić, koja je istinski simbol jednog vremena i koja iza sebe ima zavidnu karijeru, otkrila je da je posle prvog razvoda od supruga razmišljala o samoubistvu.

- To je meni toliko teško palo da sam mislila da ću da se ubijem i da ne mogu da živim. Svašta mi je prolazilo kroz glavu - priznala je Nada Obrić.

Pevačica se čak dva puta borila sa karcinomom, a na snimanju emisije Glamur special na Hepi televiziji, otkrila je da nije imala nikakve simptome već je slušala samo svoju intuiciju.

Nada Obrić Nada Obrić/Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY

- Najteže mi je bilo noću kada svi odu na spavanje. Ja tada razmišljam o svojoj deci koja su još uvek mala i ne mogu bez mene. Tada sam sebi rekla da moram da pobedim karcinom, jer sam im potrebna. Mene život nikada nije mazio, a svi su mislili i govorili kako je meni lako - istakla je Nada.

Nada je u emisiji Glamur special, koja se emituje u subotu od 18:10 na Happy televiziji, rekla da "svojoj deci mnoge stvari nikada nije otkrila i kad je bilo najteže, ćutala je i borila se".

Ovo je deo životne price Nade Obrić, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA