≫ 

Anabela zahteva od Marka da plaća račune kako bi dokazao da sa Lunom nije iz koristi?

- Sada je sve okej, do sledećeg puta, kada će se Luna pred majkom izleteti i otkriti da u kući drži mušku sponzorušu koju mrzi da radi - zaključio je izvor

  • 22
Luna Marko Anabela Foto: Nikola Tomić

Anabela Atijas navodno je insistirala da Marko Miljković preuzme određene finansijske troškove kada je u pitanju Luna Đogani, kako bi dokazao da sa njom nije iz koristi, piše Alo.

Atijas je navodno insistirala na tome da Marko na sebe preuzme plaćanje računa za stan u kome zajedno žive.

- Luna je već po izlasku iz rijalitija imala ozbiljnih problema s majkom zbog odluke da ostane s Markom. Nedelja za nedeljom, netrpeljivost između Anabele i njenog dečka bila je sve gora. Anabela se žestoko protivila tome da Luna i Marko započnu zajednički život, a kada je na sve to čula da njena ćerka dečku nije postavila nijedan uslov kada je prešao kod nje da živi, potpuno je odlepila - kaže izvor.

- Pošto je podrazumevala da Marko plaća komunalije i namirnice, malo je reći da je bila šokirana kada je Luni slučajno izletelo da ide do banke da poplaća sve što treba - tvrdi izvor koji kaže da je u tom trenutku Anabela napravila ozbiljan problem.

Luna Đogani, Marko Miljković Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Nikola Tomić

- Čim je Luna rekla da ide da plati račune, njihov razgovor se pretvorio u pakao. Anabela je urlala na Luni i govorila je da je Markova nemarnost i izostanak osećaja da treba da plaća nešto u stanu jasan pokazatelj koliko je iskorišćava. Nazivala ju je glupačom, budalom i na kraju joj je rekla da više ne želi da čuje za nju dok je s Markom. Spustila joj je slušalicu i satima nije htela da se javi. Jadna Luna ju je sve vreme zvala, ali Anabela nije popuštala - navodi izvor.

- Urlanje majke i njeno spuštanje slušalice Luni je teško palo. Uplašila se da se da Anabela zaista neće želeti da čuje za nju, pošto je nedeljama pre toga njihov odnos bio u baš lošem stanju. Razgovarala je s Markom i na lep način mu je objasnila da njena majka ima pravo da se ljuti i da se donekle slaže s njom. Marko je sve saslušao, namazano tvrdio da je svakako planirao da daje deo novca, a zatim su otišli da poplaćaju sve što treba. Otišli su do pošte koja im je na dvadesetak metara od zgrade, a zatim su slikali svaku uplatnicu i fotke poslali Anabeli - kaže izvor za i ističe da je Lunin plan upalio.

Luna Đogani, Marko Miljković Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Nikola Tomić

- Posle dvadesetak minuta otkako je Luna poslala majci fotografije uplatnica, Anabela ju je pozvala i smirenim tonom objasnila da joj misli najbolje i da želi da Luna bude pored nekog ko će brinuti o njoj kako zaslužuje. Tražila je da čuje Miljkovića prvi put posle dosta vremena i to je Lunu rasplakalo. Sada je sve okej, do sledećeg puta, kada će se Luna pred majkom izleteti i otkriti da u kući drži mušku sponzorušu koju mrzi da radi - zaključio je izvor za pomenuti dnevni list.

Inače, Luna je za Telegraf JETSET rekla da još uvek ne živi sa Markom, već da su često zajedno, ali da svako živi u svom stanu u Beogradu. S tim u vezi, pretpostavlja se da svako plaća svoje račune.

VIDEO: Luna ekskluzivno za otkrila kako je Anabela reagovala na pomirenje sa Markom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiii

    3. avgust 2019 | 11:47

    Meni nije jasno sta marko ima da placa racune za lunin stan ? U kome on ne zivi, u redu je da zivi , ali nee...

  • Grobar Mne

    3. avgust 2019 | 10:59

    Svima vama iz familije Djogani da plati troškove mora.A Gagiju sredjivanje obrva,to mu je dovoljno.

  • Žaklina traži sponzora

    3. avgust 2019 | 11:39

    Drugim rečima, Razabela traži sponzora za ćerku. Dobar je i Marko dok ima parica iz Zadruge a posle.....posle će početi neki drugi rijaliti.....Pa će biti....Markooouuuu, što si me iskoristouuuu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA