≫ 

Vanbračni sin Šabana Šaulića nema od čega da živi i teško je bolestan

Tvrdnje da je Robert lenj komšije negiraju, i dodaju da baš zbog njegove dobrote i kvaliteta sakupljaju novac kako bi mu pomogli da ima lagodniji život

  • 28
Šaban Šaulić, sahrana, Robert Šaulić, sin Foto: Marko Jovanović

Robert Šaulić (47), vanbračni sin Šabana Šaulića, trenutno je navodno u jako teškoj finansijskoj, ali i zdravstvenoj situaciji.

Kako tvrdi Šauliće bubnjar Saša Imetović Bata, Robert živi u Zrenjaninu zajedno sa starijom ženom koja ga je navodno odgajala, a o kojoj bubnjar legendarnog pevača ne zna ništa.

Starija žena navodno je komšinica Radovanka koja je Roberta uzela sa ulice kada je imao samo 10 meseci. Radovanka je rekla da je Šaban obilazio Roberta i da je davao novac. Ona je tada navela i da ju je Šaban zvao da pita da li Robertu nešto treba.

Robert je, po pisanju medija, teško bolestan. On gotovo da nema ni prebijenog dinara, što navode komšije koje ga hvale, ali dodaju da nema para da sebi priušti adekvatne lekove i hranu.

Šaban Šaulić, sahrana, Robert Šaulić, sin Robert Šaulić, Foto: Marko Jovanović

Tvrdnje da je Robert lenj komšije negiraju, i dodaju da baš zbog njegove dobrote i kvaliteta sakupljaju novac kako bi mu pomogli da ima lagodniji život.

Komšije navode i da Robert sada često čuva stare i bolesne ljude, koji mu daju novac kako bi preživeo.

- On je ljudina! Nisam čuo lošu reč o njemu. Znam da je imao jednu ljubav, pa da je raskinuo - rekao je Robertov komšija, a piše Kurir.

VIDEO: Šabanov vanbračni sin čekao pred vratima kapele da uđe i poljubi kovčeg u kojem mu je otac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaa

    3. avgust 2019 | 11:35

    Bio lenj ili ne,od tolikih miliona,da nije kupio sinu neku nepokretnu imovinu od koje bi mogao da zivi...no je nailazio u prolazu i pitao zenu,trebali mu nesto... Neki ljudi jesu zvezde,ali treba biti i covjek!!! Svaka prica ima dve medalje,ali ove sa pevacima i njihovom vanbracnom decom je ocigledan...Deca nisu kriva!!!

  • Ja

    3. avgust 2019 | 11:29

    Pravda za Roberta! Sram vas bilo Saulici.

  • Predator

    3. avgust 2019 | 11:45

    Zena uzela sve neko iskoristi nečiju smrt to sam lično gledao pa znam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA