≫ 

Slađa Delibašić ulazi u Parove za 2.000 evra nedeljno i ima posebne uslove!

- Unapred je tražila da jednu prostoriju opremimo specijalno za nju. To, kao što znate, nije po pravilima našeg rijalitija jer svi moraju da spavaju zajedno, ali ništa nije nemoguće - kaže izvor iz produkcije

  • 19
Slađana Delibašić Foto: Telegraf

Slađa Delibašić (50) dobila je poziv za 8. sezonu rijalitija Parovi, a da bi prihvatila da uđe u ovaj rijaliti ima posebne uslove.

Kako kaže izvor sa Hepija, u čijem je rijalitiju Slađa učestvovala 2011. godine, Slađa traži odvojenu sobu za spavanje, džakuzi, mini-teretanu i honorar od 2.000 evra nedeljno.

Slađa je i te 2011. godine tražila posebne uslove koji su joj delimično ispunjeni, pa je imala uslove za treniranje, dobar honorar i mogla je da spava u dnevnoj sobi.

- Mi s njom imamo odlično saradnju godinama, ali ona prosto ne želi da odustane od svojih principa. Rekla nam je da ne bi mogla da podnese dan bez treninga, da džakuzi ima u svom dvorištu i da je navikla da spava sama. U prvoj sezoni 'Parova' pokušala je da spava sa ostalima u spavaćoj sobi, ali nije mogla, pa smo joj dopustili da noć provodi u dnevnoj sobi. Zato nam je sada unapred tražila da jednu prostoriju opremimo specijalno za nju. To, kao što znate, nije po pravilima našeg rijalitija jer svi moraju da spavaju zajedno, ali ništa nije nemoguće - kaže izvor iz produkcije.

Slađana Delibašić Slađana Delibašić, Foto: Instagaram/sladjadelibasic

Najmanji problem navodno je visina honorara koji je tražila denserka.

- Tačno je da je tražila dve hiljade nedeljno, ali kada je Slađa u pitanju, mislimo da bismo mogli da se dogovorimo. U suštini jeste u pitanju velika suma novca, ali ne i nerealna. U prvoj sezoni ona se odlično pokazala, bila je vrlo zanimljiva za šou, imala je česte promene raspoloženja, aktivna je i spremna da se igra. Sve to je potrebno za rijaliti, ali videćemo još. Ako budemo ispunili zahteve koje je imala, ne verujem ni da će honorar biti problem - dodao je izvor Kurira.

Podsetimo, Slađa je u prvoj sezoni "Parova" učestvovala sa tadašnjim dečkom Igorom Matićem. U finalu su izgubili od Zorice Dukić i Miloša Vukovića.

Slađa je tada dobila honorar od 25.000 evra.

VIDEO: Razgovor sa Lunom na aerodromu pred odmor sa Markom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    6. avgust 2019 | 11:03

    Ima li neko u ovoj državi da pitavlasnike televizija odakle im tolike parei plaćaju li oni državi dažbine po čemu ona vredi 2000 eu nedeljnoa ovamo iskupljamo humanitarnu pomoć za lečenje bolesne dece sramota stidi se srbijo.

  • Ruza

    6. avgust 2019 | 11:23

    I jabi usla u zadrugu za 30 hiljada evra i pravila se luda i glupa

  • Žoze

    6. avgust 2019 | 10:24

    Čekam te kod konjima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA