• 19

Slađa Delibašić ulazi u Parove za 2.000 evra nedeljno i ima posebne uslove!

- Unapred je tražila da jednu prostoriju opremimo specijalno za nju. To, kao što znate, nije po pravilima našeg rijalitija jer svi moraju da spavaju zajedno, ali ništa nije nemoguće - kaže izvor iz produkcije

  • 19

Slađa Delibašić (50) dobila je poziv za 8. sezonu rijalitija Parovi, a da bi prihvatila da uđe u ovaj rijaliti ima posebne uslove.

Kako kaže izvor sa Hepija, u čijem je rijalitiju Slađa učestvovala 2011. godine, Slađa traži odvojenu sobu za spavanje, džakuzi, mini-teretanu i honorar od 2.000 evra nedeljno.

Slađa je i te 2011. godine tražila posebne uslove koji su joj delimično ispunjeni, pa je imala uslove za treniranje, dobar honorar i mogla je da spava u dnevnoj sobi.

- Mi s njom imamo odlično saradnju godinama, ali ona prosto ne želi da odustane od svojih principa. Rekla nam je da ne bi mogla da podnese dan bez treninga, da džakuzi ima u svom dvorištu i da je navikla da spava sama. U prvoj sezoni 'Parova' pokušala je da spava sa ostalima u spavaćoj sobi, ali nije mogla, pa smo joj dopustili da noć provodi u dnevnoj sobi. Zato nam je sada unapred tražila da jednu prostoriju opremimo specijalno za nju. To, kao što znate, nije po pravilima našeg rijalitija jer svi moraju da spavaju zajedno, ali ništa nije nemoguće - kaže izvor iz produkcije.

Slađana Delibašić

Slađana Delibašić, Foto: Instagaram/sladjadelibasic

Najmanji problem navodno je visina honorara koji je tražila denserka.

- Tačno je da je tražila dve hiljade nedeljno, ali kada je Slađa u pitanju, mislimo da bismo mogli da se dogovorimo. U suštini jeste u pitanju velika suma novca, ali ne i nerealna. U prvoj sezoni ona se odlično pokazala, bila je vrlo zanimljiva za šou, imala je česte promene raspoloženja, aktivna je i spremna da se igra. Sve to je potrebno za rijaliti, ali videćemo još. Ako budemo ispunili zahteve koje je imala, ne verujem ni da će honorar biti problem - dodao je izvor Kurira.

Podsetimo, Slađa je u prvoj sezoni "Parova" učestvovala sa tadašnjim dečkom Igorom Matićem. U finalu su izgubili od Zorice Dukić i Miloša Vukovića.

Slađa je tada dobila honorar od 25.000 evra.

VIDEO: Razgovor sa Lunom na aerodromu pred odmor sa Markom

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mara

    Pa bolje je u zadrugu..promijeni firmu🤣🤣🤣tamo je luna imala nedeljno dvije hiljade..tako da vredis i ti...mada bas ne znam.sto ce Sladja da pokaze sem treninge.

  • Eee

    Dokle vise sa ovim????

  • ...

    Sladja je bila deo plesne grupe Djogani i nema nikakve veze krvno sa njima ali ocigledno je to dovoljno da bude meta negativnih komentara. Mrznja brate...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima