≫ 

"Na estradi je gomila šljama koji će završiti kao raspali narkomani!" JK poludela zbog nove pesme

- Drogira se bagra. Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je reč o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko - poručuje Jelena

  • 34
JK Jelena karleuša Edita Foto: Marko Jovanović, Youtube/Edita

Jelena Karleuša (40) slučajno je čula novu pesmu jedne domaće pevačice koja u pesmi peva sledeće stihove:

"Zmajevi u glavi, nula pokajanje,

Dečko, prsle su mi oči dečko...

Podiže me sve to što mi radiš sad,

Ti nisi s’ ovog sveta,

Moj si tajni grad, moj geto,

Moje drogirano leto."

To je bilo dovoljno da kod Jelene probudi žestok revolt, pa se u prepodnevnim časovima oglasila, kao i obično, porukom koja je više nego direktna i oštra.

- Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu, itd, i iskreno da vam kažem - popizdela sam! Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača, hip hop izvođača i tako dalje, uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalnizma - počela je.

Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

- Inače volim liberalnu ženu, širokih shvatanja, ali... na serviranje narkotika mladima kao nečeg cool i popularnog reagujem i reagovaću uvek ispravno - BURNO! Kao gradsko dete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se cool face i pravi igrači ne drogiraju i narkotike preziru! Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svesni o kakvom zlu je reč - nastavila je pop zvezda.

- Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga svesti! Drogira se bagra. Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je reč o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko i završiće kao raspali narkomani! Stop drogama! Stop narkomaniji i stop popularizaciji tog zla! Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom sveta jeste marihuana u medicinske svrhe, kao olakšavanje muka kancerskim pacijentima u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pesmi sa Miligramom. Inače, narode, terajte zlo zvano droga od sebe jer ćete završiti stravično! - poručila je za kraj.

Inače, reč je o pesmi Edite Aradinović, a zove se "Životinje".

Edita Aradinović Edita Aradinović u spotu "pušta" određeni dim iz usta, Printskrin: Youtube/Edita

VIDEO: JK zavrckala guzom na nastupu, oni u prvom redu pali u trans

VIDEO: Rajović oborio rekord posećenosti, pa košulju bacio u publiku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sajla

    6. avgust 2019 | 15:23

    Nisam njen fan ali ovde je potpuno u pravu. Protiv droge treba da se bore svi koji su na bilo koji način u dodiru sa širokim narodnim masama, posebno mladima. Promovisanje droge je krivično delo. Pa ovaj naš lepi jezik je toliko bogat da se svaka ogavština može izbeći a lepe stvari afirmisati. Bravo Jelena, sa budalama mora čovek otvoreno i oštro.

  • EL..

    6. avgust 2019 | 13:16

    Ne slušam te novokomponovane pevaljke , ali što se droge tiče Jelena je u pravu . Nisam čula pesmu , ali ovo malo sto je navedeno , dovoljno odvratno ! Sledeći tekst o letećim svinjama , ili ? I , o pridošlima , se slažem , bravo Jelena 👍...

  • 😒

    6. avgust 2019 | 12:46

    Jelena je takva kakva jeste,to svi mi vrlo dobro znamo. Ljudi,da li je moguce da vi i u ovakvoj izjavi ne gledate poentu recenog,vec da je to rekla Jelena Karleusa? Kao sto rekoh,takva je kakva je,prvo niko ne bi trebalo na nju da se ugleda,ali gledajuci i slusajuci muziku njenih kolega,shvatam da postoje mnogo gore "Karleuse" od same Jelene. U svakoj drugoj pesmi se spominju narkotici...treba da se zapitamo pre svega kakvi smo kao narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA