Kaća Grujić pevala uprkos temperaturi i jakim bolovima: "Očigledno nisam dovoljno odmarala"

- Da li sam se prehladila ili šta, jedva se držim na nogama. Nije nimalo lako, još ta groznica i malaksalost, ali ne bih nikada otkazala nastup - požalila se Grujićeva

  • 10
Katarina Grujić Foto: Instgaram/katarinagrujic.doll

Atraktivna pevačica Katarina Grujić (27) imala je nastup na jednom beogradskom splavu, a iako se jedva držala na nogama ipak je izašla na binu i održala nastup.

- Ja najlepše izgledam, kad se najgore osećam. Malo zdravstveno nisam baš najbolje, nešto me boli bubreg, malaksala sam, imala sam temperaturu. Da li sam se prehladila ili šta, jedva se držim na nogama. Nije nimalo lako, još ta groznica i malaksalost, ali ne bih nikada otkazala nastup - požalila se Grujićeva.

Iako je prethodne nedelje provodila putujući, odmarajući i uživajući u luksuzu sa dečkom, bosanskim biznismenom Semirom Junuzovićem (26), Kaća kaže da se, očigledno, nije dovoljno odmorila.

Katarina Grujić Katarina Grujić, Foto: Instgaram/katarinagrujic.doll

- Bila sam i u Budvi, na Mikonosu, u Rovinju. Malo radno, malo odmarala, svuda sam stigla po dva, tri ili četiri dana da ostanem i stvarno mi je bilo top. Ali, očigledno se nisam odmorila, čim me je sve stiglo sad - zaključila je Grujićeva za Premijeru.

VIDEO: Katarina Grujić prvi put u javnosti sa dečkom iz Tuzle

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA