Luna otkrila da li je Anabela prihvatila Marka, pa pomenula svadbu!

Đoganijeva je ovom prilikom prokomentarisala i Anabelinu izjavu da će tek da menja momke i da od udaje za Marka nema ništa

  • 41
Luna Marko Anabela Đogani Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Luna Đogani je nakon pobede u "Zadruzi 2" odlučila da se posveti muzičkoj karijeri nakon čega je bilo različitih komentara, ali ona tvrdi da joj to ne smeta i da je konačno pronašla pravu profesiju za sebe.

- Čula sam da mnogi pričaju loše o tome, ali meni takvi komentari uopšte ne smetaju. Mlada sam, imam samo 23 godine i tražim se. Morala sam da eksperimentišem kako bih našla profesiju koja je za mene. Volim i dalje modu, ali shvatila sam da to ipak nije za mene. Tako da, za sve dušebrižnike, Luna više nije modna blogerka! Ta karijera je iza mene, ja sam sada pevačica i radim na tome. Muzika je moja teritorija - rekla je Đoganijeva sigurna u sebe.

Luna Đogani i Marko Miljković, aerodrom Luna, Foto: Nikola Tomić

Anabela Atijas nije bila za to da se njena mezimica pomiri sa Markom nakon rijalitija, s obzirom da se poneo jako loše kada je ostavio tik pre finala "Zadruge 2".

- Na početku joj nije bilo pravo da se pomirim sa njim, ali kada sam joj objasnila koliko mi znači i kada se ona uverila da me on stvarno voli, prihvatila ga je. Mojoj mami je bitno da sam ja nasmejana i srećna, sve drugo nije bitno -objasnila je Luna.

Anabela Atijas, Luna Đogani Luna i Anabela, Foto: Nikola Tomić

Kako je Lunina majka Anabela svojevremeno izjavila da će njena ćerka promeniti još mnogo muškaraca pre nego što se uda, Đoganijeva je sada prokomentarisla njene reči.

- Ona je samo realna. To je istina, neću sigurno da se udam za Marka. Imam 23 godine, ne padaju mi napamet takve ozbiljne stvari sada, niti bilo kakva svadba. Odlučili smo da ne planiramo ništa. Kako nam bude, biće. Samo želimo da budemo srećni i da što više uživamo - zaključila je pobednica druge sezone rijalitija u Šimanovcima.

Luna Đogani i Marko Miljković, aerodrom Luna i Marko, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Luna pokazala kako izgleda soba u kojoj u Egiptu uživa sa Markom

(Telegraf.rs/Vip)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nelson

    7. avgust 2019 | 22:22

    Muzika je tvoja teritorija???? Prevod molim!!! Muzika-teritorija????!!!! Pa slusas li sebe aman!!! Ja bih cutala na tvom mestu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trazis sebe sa 23god!!! Pa ko zna da peva on peva od prvog razreda osnovne,mozda i ranije! Muzika,prava muzika je glas pre svega, a ti jednostavno nisi mogla da steknes taj talenat za mesec dana!!! Imas li ti sta u glavi ili si rodjena da lupas gluposti! Pocinjes strasno da mi ides na zivce sa svojom glupocom!!! Covek se rodi sa glasom, moze da vezba ali tu si ili jesi ili nisi, ne uci se to draga nepismena, to se samo nadogradjuje! A kad si pa bila modna blogerka? Nisam cula za tebe ama bas nigde dok nisi uzjahala balvana! Tada je i cela Srbija cula za Lunu! I sta si ti bese- cerka Djoganijevih? I sta jos? Jel si zavrsila modni dizajn pa si postala modna blogerka ili ti bilo dosadno? Onda se tvoja kompetentnost na temu moda svodi ma nulu! A cekaj sad si zavrsila muzicku skolu pa ces da budes muzicar-pevac, nije bilo mesta na smer za violinu i zicane instrumente? Onda si i tu kompetentna koliko i ja za kvantnu fiziku!!!!! Ti si bre smesna ko tri cirkusa, u stvari vise nisi ni to, sada si jadna jado toliko da mi te zao!!! Ja se jezim od tvojih izjava, a ne mogu da ne komentarisem jer si svuda prva vest!!! I onda bodes oci, i procitam i ne verujem, ja jednostavno ne verujem da toliko neko moze da bude samouveren a potkovan...ama bas nicim !!!

  • Vesna

    7. avgust 2019 | 22:13

    Nikad ti nisi ni bila modna blogerka ,a ni pevačica nećes biti. A da ćes da menjaš momke, to ti verujem. Jednom i ti da kažeš istinu. A u vezi svdabe, da se ti pitaš, već bi bila udata za njega, ali Marko se nikada neće oženiti tobom jer ko će da trpi histeričnu devojku punu negativne energije.

  • Kaca

    7. avgust 2019 | 22:14

    Lunchi je mlada za udaju ali nije za modnu pistu. Treba da uradi neku reviju jer je prave manekenske gradje: siroka ramena, visoka i tanka. Bila bi sjajna !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA