"Uskoro ću morati da odem pod nož, pući će mi kuk": Darko Lazić ide na još jednu operaciju

- Bio sam puniji i pre nezgode, samo mi tada to nije bio problem jer sam imao svoj kuk, a ovom veštačkom definitivno smeta - rekao je Lazić

  • 22
Darko Lazić Foto: Nikola Tomić

Pevač Darko Lazić (27) mora da smrša 50 kilograma kako mu zbog težine ne bi pukao veštački kuk koji mu je ugrađen nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo u oktobru prošle godine.

- Osećam bolove u kuku zbog kilaže. Koliko znam, imam oko 120 kilograma, ali u poslednje vreme ne smem da stanem na vagu jer neću da se nerviram. Bio sam puniji i pre nezgode, samo mi tada to nije bio problem jer sam imao svoj kuk, a ovom veštačkom definitivno smeta. Pući će mi kuk ako nastavim da se gojim - rekao je Darko.

Lazić je zbog problema sa prekomerenom težinom odlučio da ode pod nož i smanji želudac.

- Mnogo volim da jedem, jednostavno ne mogu da smršam, a moram. Zato planiram da smanjim želudac. Raspitao sam se o toj operaciji i uskoro ću morati da odem pod nož - rekao je Lazić.

Darko Lazić Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

Iako Darko ima višak kilograma, pevač ističe da njegovoj verenici Marini Gagić to ne smeta.

- Da Marini smeta da bude sa debelim muškarcem, ne bi se ni smuvala sa mnom! Nikada nisam imao pločice na stomaku ni izvajano telo. To mi nije cilj ni sada, već samo želim da smršam zbog zdravlja - zaključio je pevač.

VIDEO: Darko Lazić: Lorena još nije videla brata, Ana se pita za sve

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA