Marko je pre Stanije muvao Aleksandru Mladenović, a onda je za nju imao neverovatan zahtev

- Nakon što se posao završio, Marko je počeo da muva pevačicu - rekao je izvor

  • 19
Stanija i Marko Marković Stanija i Marko Marković, Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic

Dečko Stanije Dobrojević, Marko Marković pe nego što je postao učesnik "Zadruge 2", javnosti je bio poznat zbog spota, koji je snimio sa pevačicom Aleksandrom Mladenović.

Aleksandra je u početku imala visoko mišljenje o Marku, i svuda ga je hvalila, međutim, to se promenilo kada je shvatila da on želi nešto više od drugarstva.

- Marko je na setu zaista u početku bio disciplinovan i krajnje profesionalan. Da je lep, to niko ne može da ospori, ali je i veoma isfoliran i nabeđen, pravi kompleksaš. Aleksandra to nije primećivala jer joj je bilo bitno samo da spot odrade kako treba. Međutim, nakon što se posao završio, Marko je počeo da muva Aleksandru - kaže izvor.

Aleksandra Mladenović Aleksandra Mladenović, Foto: Nikola Tomić

Marko i Aleksandra su popili piće nekoliko puta, a kada je Mraković postao naporan Aleksandra nije želela da se viđa sa njim.

- Želeo je da je prati na nastupima i na nekim proslavama ne bi li upoznao još neku javnu ličnost. Bukvalno je hteo da preko Mladenovićke i navodne veze sa njom izađe iz anonimnosti. Kada je Aleksandra to shvatila, odmah mu je stavila do znanja da nije u redu to što radi i da ne želi više da se viđaju - zaključuje izvor Srpskog telegrafa.

VIDEO: Rastali se Stanija i Marko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taša

    8. avgust 2019 | 15:15

    Ovaj decko muva svaku koja pristojno izgleda, pa gde prodje. Ocigledno ne bira kad je mogao da bude sa Anom i Minom, a sad sa Stanijom. Decko je tuta mauta al' je lep pa mu se moze. Kojoj je samo bitna lepota muskarca, ta ce i da bude sa njim, samo sto je malo takvih zena. E Stanija, neosvojiva tvrdjavo i damo, na sta si spala, da ti ovaj decko u sred bela dana gura ruke u gace. Jadna Stanija, ponovo dokazala je glupa, puna kompleksa i inata.

  • Rale

    8. avgust 2019 | 15:13

    A Meda ipak nije otputovao. Hm.... Klasika....Standza stari folirant.

  • N

    8. avgust 2019 | 15:22

    Ko si ovi ljudi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA