"Naš odnos jeste specifičan": Tomović progovorio o "vezi" sa Miljanom, pomenuo i učešće u rijalitiju

- Ona je jedno nemirno dete u duši, pozitivno je luda, slične smo naravi - napisao je Bojan Tomović

  • 11
Miljana Kulić, bojan tomovic Foto: A. Nalbantjan, Instagram/miljanicakulic

Bojan Tomović i Miljana Kulić su se tokom vremena toliko zbližili da su mnogi pomislili da su čak u emotivnoj vezi. Poznati pevač rešio je da otvori dušu i da progovori o odnosu koji ima sa bivšom učesnicom rijalitija "Parovi" i "Zadruga".

Njegovo pismeno izlaganje na Fejsbuku prenosimo u celosti.

"O "vezi" sa Miksi

Prethodnih dana zvalo me je dosta novinara da me pita progoni li me Miljana Kulić. Moj odgovor je NE. Ta devojka i ja jesmo u vezi, ali telefonskoj naravno, i po 10, 20 puta dnevno se čujemo i iskreno meni razgovori sa njom prijaju jer me ovako depresivnog uvek nasme, peva mi moje stare pesme uz koje kaže da je odrasla, samo da čujete kako peva "Jugić", "Motorolu" i "Na distanci", i vi bi se odmah oraspoložili. A tek kad pusti glas na "Nisam te zaboravio" i "S prijateljima na sto" , to je TOP.

Ta devojka, žena se brine kad joj se ne javim, i ona i nena majka Marija su mi se zaista prijateljski našle u meni najtežim momentima. Plakala je kad me videla utučenog, u minus fazi, pošto su naši razgovori isključivo preko Vibera, jer sam ja nisam u Srbiji, tako da o Miksi imam maksimalno pozitivno mišljenje.

Miljana Kulić Miljana Kulić Printskrin: TV Pink

Ona je jedno nemirno dete u duši, pozitivno je luda, slične smo naravi, i ja nikada, po mom bratu, nisam ni imao "normalne" prijatelje, jer kod nas ekscentricnih umetnika, sve što je normalno, to je i dosadno.Ja, kao neuspeli student psihologije, volim da se družim sa specifičnim ljudima jer uvek otkrijem nešto novo, način na koji oni razmišljaju, njihov pogled na svet, koji je jako sličan mom, tako da sam se celi život družio sa "opičenima".Moji su me uvek pitali: " Imaš li ti nekog normalnog prijatelja ?", kad ono, ispostavilo se da sam ja luđi nego svi oni zajedno, a sličan se sličnom raduje, vazda je tako bilo.

Miljana je šou, jer jedan dan želi da joj pišem pesme, drugi dan hoće da smo drugovi, treći dan je zaljubljena u mene, četvrti dan mi kaze da se zezala i da sam ružan ko lopov, peti dan mi kaže da imam seksi pogled i "ono nešto" što privlači, šesti dan mi kaže da više nikad u životu neće da me pozove i bude ljuta do sutra ujutru, sedmi dan se čujemo po 10 puta i tako u krug... Često u afektu kaže nešto što zapravo ne misli, pa se odmah pokaje, ali ne mogu da joj zamerim, jer sam i ja sam takav. Meni je sve to zabavno, skreće mi misli sa mojih muka i pravih problema, tako da meni za sada, to virtuelno druzenje sa Miksi ni malo ne smeta. Uz to je, kao i ja veliki emotivac i šoumen, kakav sam ja bio nekada davno, pre bipolara koji me je uništio. Izjadamo se jedno drugom, čak i o bolestima.

Imam hit pesmu za nju, zove se "Ludilo" i verujte da će to zaista biti ludilo, jer je Miksi jako harizmatična i rođena je za scenu. Ona me tera da uđemo zajedno u rijaliti i pravimo, kako ona kaže, do sada neviđeni šou, ali ja ipak zbog mog lošeg zdravstvenog stanja, ne mogu da joj ispunim tu želju.

Bojan Tomović Bojan Tomović Foto: Facebook/bojan.mostrokol

Morao sam da vam pojasnim nas odnos, jer mnogi mediji pišu da smo u ljubavnoj vezi, što naravno da nije istina, jer kako da budem sa nekim u vezi, kad se nikada lično nismo ni upoznali, osim preko Vibera. Ljubazno me pozvala kod nje u goste u Niš, a ja nju i njenu porodicu kod mene u Crnu Goru i to je to, znači druženje i saradnja.

Nas odnos jeste specifičan, shodno našoj naravi i može se reći da smo, ne u vezi, nego NA vezi, i to po 10/15 puta dnevno, ali ništa više od toga.

Miljana lepo izgleda, ali ja sam mnogo stariji od nje, po godinama sam bliži njenoj majci nego njoj, a i tek je 4 meseca kako sam se razveo, pa sad želim da "uživam" u samoći, koju uvek prekine Viber poziv od Miksi, kraljice rijalitija, a od naredne godine i kraljice estrade, jer ću joj nakon rijalitija raditi 5, 6 pesama, možda čak i celi album, sa kojim će Miksi razvaliti celu eks ju i skinuće sa trona i Brenu i Cecu i Jecu", završio je Bojan u opširnom statusu.

Evo i njegove objave.

Bojan Tomović, Miljana Kulić Objava Bojana Tomovića Printskrin: Facebook/bojan.mostrokol
Bojan Tomović, Miljana Kulić Objava Bojana Tomovića Printskrin: Facebook/bojan.mostrokol

VIDEO: Miljana proslavila 1. rođendan sinu Željku, pa zapevala:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA