≫ 

"Počeo sam da se davim i mislio sam da je gotovo": Aco Pejović se prisetio traumatičnog iskustva

- Išao sam jednom na Lim kao klinac, davnih godina i tada me je grč uhvatio i znam tada sam imao problem - počeo je sa pričom Pejović

  • 3

Poznati folker Aco Pejović (47) ispričao je jedno traumatično iskustvo dok se još kao mali kupao u reci. Aco je rođen u Prijepolju i svoje detinjstvo proveo kroz grad koji protiče reka Lim.

Pevač ističe da je reka u vrelim letnjim danima često bila spas, pa se u Limu često rashladjivao sa svojim društvom. Pejović je podelio i jedan skoro pa kobni događaj po njega dok se davio kada ga je uhvatio grč:

- Išao sam jednom na Lim kao klinac, davnih godina i tada me je grč uhvatio i znam tada sam imao problem, počeo sam da se davim i mislio sam da je to, ono, bilo gotovo. Više volim da skačem u vodu, izgleda zato što sam odrastao pored reke u mom rodnom gradu Prijepolju pored Lima - rekao je Pejović za "Premijeru".

Festival Ulaz, Aco Pejović Aco Pejović, Foto: Nikola Tomić

On se i pohvalio da važi za jednog od najpedantnijih u kući:

- Ne, kod mene to ne postoji, ''to nije sređeno'', ''nije složeno'', nikako. Ja sam tu za sve njih direktor. Kad sam najumorniji ili ako sam i popio pa znam i kad dođem ujutru pa počistim i sredim svoju obuću, složim ono što sam te večeri obukao i to je to, tako je ceo život - rekao je pevač.

VIDEO: Pejović žestoko isprozivao Popovića zbog milionske jahte: Otvori se malo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gale

    15. avgust 2019 | 09:17

    A svi da tako kazem" poznati " obavezno su imali neku veliku traumu. Ili su imali tesko detinjstvo. Strasno sta sve necu izmisliti samo da bi dospeli u novine.

  • stanko

    15. avgust 2019 | 08:57

    Ako nisi skoro bio u novinama onda pustiš priču šta je bilo pre ''100 godina''

  • Mne

    15. avgust 2019 | 09:35

    Leto je pa je vezano za plivanje,da je zima bilo bi traumatično skijanje itd. itd. ..... 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA