≫ 

Sloba bio prinuđen da otkaže nastup, snašla ga situacija zbog koje bi svako pobesneo (VIDEO)

- Ovo je haos, evo već tri sata stojimo na granici... - poručio je Sloba u snimku

  • 24

Sloba Radanović (29) nije se pojavio na zakazanom nastupu u Zavidovićima, u sredu, 14. avgusta, pošto ga je snašla "muka" većine ljudi poslednjih nedelja.

Naime, Radanović je putovao kolima ka Bosni, ali se zaglavio na granici i nakon tročasovnog čekanja ljude je obavestio da su prinuđeni da pomere datum gostovanja.

- Drugari, stvarno se izvinjavamo ljudima iz Zavidovića. U ogromnu smo gužvu upali na granici i ne možemo nikako da stignemo. Ovo je haos, evo već tri sata stojimo na granici... Nadam se da ćemo uskoro napraviti novi termin i da se vidimo uskoro - poručio je Radanović sa granice.

Podsetimo, Sloba je noć pre putovanja prisustvovao na rođendanu Dragoslava Ilića, bogatog biznismena koji se bavi naftom. Radanović se tada prvi put pojavio sa novom devojkom koja nije skidala osmeh sa lica, kao ni on.

VIDEO: Sloba pokazao novu devojku prvi put u javnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vredjanje Inteligencije

    15. avgust 2019 | 13:03

    Covek non stop nastupa, jednom otkaze nastup odmah neradnik, lenjivac... Kiju zaboli glava, otkaze nastup zapali na odmor i onda se kao "pravi profesionalac" vraca nastupima, odradi ih dva, onda opet na infuziju jer se preforsirala, sa infuzije opet na odmor i tako u krug.

  • Hahaa

    15. avgust 2019 | 10:57

    Kija duso , za sve si bila u pravu

  • Lenjivac

    15. avgust 2019 | 10:27

    Kakav neprofesionac!!! Ako znaš da može da bude gužva, kreneš ranije! Ne sećam se da je i jedan pevač ili pevačica otkazao nastup zato što je zaglavio na granici! Očekujem jednu 800 - od ovog necoveka, pošto je opšte poznato da ga drma sujete kada pročita negativan komentar o sebi! Al ovo je CINJENICA - LENJ SI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA