Ceca: Moja deca nikad ne učestvuju u javnim prepucavanjima, a Veljko poštuje žene, ma ko to bio!

- On je mlad, sportista. Nikada nije ulazio u te ratove niti javna prepucavanja na ovako jadan, primitivan i vulgaran način - kaže Ceca

  • 7
Ceca Ražnatović aerodrom Foto: Nikola Tomić

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) dala je svoj komentar na brutalna prepucavanja preko društvenih mreža pop zvezde  Jelene Karleuše (40) i folk zvezde Ace Lukasa (50), a u cilju demantija toga da je njen sin Veljko na Fejsbuku pored fotografije sa Lukasom napisao "Na ku*ve pi*amo, ako znaš na šta mislim".

Ceca je istakla da Anastasija i Veljko ni na koji način ne učestvuju u javnim prepucavanjim o kojoj god ličnosti da se radi, jer su tako vaspitani.

- Moja deca imaju samo Instagram profil koji je verifikovan baš iz razloga da bi se zaštitili od manipulacija bolesnih ljudi. On to nikada ne bi objavio, niti napisao, a kamoli javno izrekao jer mu njegovo vaspitanje to ne dozvoljava, pogotovo kada je ženski rod u pitanju, ma ko to bio. On je mlad, sportista. Nikada nije ulazio u te ratove niti javna prepucavanja na ovako jadan, primitivan i vulgaran način. Ovaj profil je prijavljen i ja sam dematovala na društvenoj mreži Instagram. Ništa više ne bih komentarisala i stavila bih tačku na ovo - rekla je Ceca.

Jučerašnje poruke Jelene Karleuše nije želela da komentariše.

VIDEO: Ceca i Anastasija zapevale "Kukavicu" na rođendanu biznismena iz Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    15. avgust 2019 | 15:01

    Uvek bila i ostala kraljica, vaspitala je decu sama i samo može da se ponosi sa njima. JK pokušava sa ovim da napravi veću aferu da bi se rešila skandalozne zvane Vranješ. Sramotno da svoju državu naziva tako, a to je jedina država u kojoj godinama laje a da za to ne odgovara.Ne bih trošila energiju na samozvanu divu, samo još jednom bravo za Cecu, dama za sva vremena.

  • Maja

    15. avgust 2019 | 17:08

    Gospodski!

  • Stasa

    15. avgust 2019 | 17:03

    ma Ceca kraljica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA